Élő közvetítés
Belgium
ÉLŐ
Szlovákia
Vágólapra másolva!
A labdarúgó Bajnokok Ligája legszexisebb műsorvezetőjét nem Spanyolországban, Olaszországban vagy Angliában, hanem Albániában kell keresni. A gyönyörű Eva Murati hazájában 2017 óta a BL háziasszonya, döbbenetes népszerűségnek örved, a rajongók egyenesen megőrülnek érte. A 28 éves szépség rendkívül sokoldalú személyiség, színésznőként, fehérnemű-modellként és műsorvezetőként is nagyon sikeres, de nem szeretné beérni ennyivel, mert a legújabb terve, hogy énekesnőként a zeneipart is meghódítsa. Portré.

Eva Murati 1995. május 25-én született az albániai Elbasan városában. A tehetséges lány jómódú családban nőtt fel, az édesapja orvos, az édesanyja mérnök, a nagyapja pedig a Tiranai Egyetem alapítója, valamint az Albán Tudományos Akadémia tagja volt. Szüleivel és két fiatalabb testvérével együtt 6 éves korában Albánia fővárosba, Tiranába költözött, majd középiskolás korában tette meg első lépéseit a showbiznisz felé. Ami a tanulmányait illeti, már gyerekkorában folyékonyan beszélt olaszul, az itáliai kultúra nagy hatással volt rá, később pedig jogi diplomát szerzett a Tiranai Egyetemen.

Eva Murati
Talán senki sem bánja, hogy Eva Murati végül nem a jogi pályát választotta
Fotó: instagram.com/evamurati/

Modellkedés, reklámszerepek, TV-műsorok - Eva Murati már 18 évesen befutott

Eva Murati 2012-ben már az Eagle Mobile cég rövid reklámfilmjében szerepelt, amely a lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó-Eb idején került rendszeresen adásba. Ezt követően egy népszerű energiaital reklámarca lett, majd az Egyesült Államokban élő albán énekesnő, Aurela Gace "Tranzit" című videóklipjében is feltűnt. 2015-ben Muratit választották Albánia képviseletére a Vodafone Italia reklámjában, amelyet az Olaszországból Albániába irányuló hívások népszerűsítésére készített a világhírű mobiltársaság. 

A reklámszerepeket modellkedés követte, a dögös bombázó rendszeresen tűnt fel különböző magazinok címlapján.

Murati ekkoriban már tv-műsorokban és filmekben is szerepelt, az albán médiába a 2013-as évben robbant be, amikor az olasz-albán tv-csatorna Antilope című műsorát vezette, az adásban olasz színészekkel, humoristákkal készített interjúkat.

Eva Murati
A műsorvezetés mellett a modellkedésbe is belekóstolt a dögös Eva Murati
Fotó: instagram.com/evamurati/

Eva Murati, a Bajnokok Ligája gyönyörű háziasszonya

2016-ban a Finding Miss Universe szépségverseny műsorvezetői feladatait látta el, valamint az olasz Yamamay divatcég fehérneműiben és fürdőruháiban pózolt modellként. 

Egy évvel később jött el számára az igazán nagy áttörés a médiában, ugyanis hazájában a labdarúgó Bajnokok Ligája háziasszonya lett,

miután rábízták a Champions League nights műsorvezetői szerepkörét. A 28 éves szépség minden adásban szebbnél szebb ruhakölteményekben kápráztatja el az európai futball szerelmeseit, szexi megjelenésével még a legnagyobb focirangadókról is képes elvonni a figyelmet. Az albán Tring TV-csatorna számára telialálatnak bizonyult, hogy a gyönyörű Eva Muratit bízta meg a feladattal, a műsor óriási népszerűségnek örvend Albániában, és talán még azokat is a képernyő elé ülteti, akik nem kifejezetten rajonganak a futballért.

Eva Murati
A Bajnokok Ligája dögös műsorvezetője, Eva Murati
Fotó: instagram.com/evamurati/

A 2-2-es döntetlennel végződő Bayern München-Real Madrid BL-elődöntő után a rajongók nem győzték dicsérni az ellenállhatatlanul szexi műsorvezetőnőt, akiről szuperlatívuszokban beszéltek a közösségi médiában. Íme néhány megjegyzés a nézők kommentjeiből:

  • "Európa királynője"
  • "Egyedülálló szépség, és ez az ő színpada"
  • "Te vagy a legfőbb oka annak, hogy a Bajnokok Ligája fantasztikus"
  • "Eva a valaha volt legcsodálatosabb nő"
  • "Csak nézd meg ezt a gyönyörűséget: a legszebb a világon"

Aranylabdás focilegendáért rajong Eva Murati

A 28 éves szépség természetesen hatalmas futballrajongó hírében áll, kedvenc csapata a Juventus. A torinói gigász sikereiért a Bajnokok Ligája idei szezonjában Eva Murati azonban nem szoríthatott, mert a klub nem indult a BL-ben, sőt, súlyos büntetése miatt egyetlen európai kupasorozatban sem vehetett részt a 2023/2024-es idényben. A BL csinos háziasszonyának a kedvenc labdarúgója szintén egy korábbi Juventus-focista, Fabio Cannavaro, aki pályafutása során a Real Madridban is megfordult, legnagyobb sikereként pedig világbajnokságot nyert az olasz válogatottal, amiért 2006-ban meg is kapta az Aranylabdát.

Eva Murati
Eva Murati már találkozott a kedvenc focistájával, Fabio Cannavaróval
Fotó: instagram.com/evamurati/

Énekesnő szeretni lenni a sokoldalú és szuperszexi Eva Murati

A gyönyörű modell a közösségi médiában is meglehetősen aktív, az Instagramon közel 1 milliós rajongótáborral rendelkezik. 

Követőit rendszeresen meglepi szexi fotóival, amelyeken nem csak a Bajnokok Ligája műsorvezetőjeként tűnik fel, ugyanis gyakran oszt meg magáról bikinis és fürdőruhás képeket a férfiak legnagyobb örömére.

Az angolul, olaszul és spanyolul is folyékonyan beszélő TV-sztár rendkívül sokoldalú személyiség, az utóbbi időben már az énekléssel is próbálkozik, mert a zeneiparban is szeretne befutni.

Eva Murati
Eva Murati rendszeresen oszt meg magáról bikinis fotókat a közösségi médiában
Fotó: instagram.com/evamurati/

Nem lehetsz 100%-ban showgirl, ha nem énekelsz! Kétszer is énekeltem már a televízióban, kissé ijesztő volt.

Emlékszem, amikor gyerekkoromban énekeltem emberek előtt, az mennyire más érzés volt, mint amikor prezentáltam valamit. Azt sem tudtam, hogyan kell fogni a mikrofont. Alapvetően jó hangom van, de még képzetlen, így foglalkoznom kell vele. Talán egyszer készítek egy dalt, már van néhány dalszövegem is" - fejtegette énekesnői ambícióit Eva Murati.

A szerelmi életével kapcsolatban nem szeret megoszatni magáról túl sok információt a dögös műsorvezető, akiről egy időben az a hír járta, hogy a Lazio-legenda Igli Tare fiával, Etienne Taréval van párkapcsolatban, ám ezt egyikőjük sem erősítette meg. Később a népszerű török színésszel, Can Yamannal is hírbe hozták, de Murati azt nyilatkozta, csupán baráti viszonyt ápol a 34 éves sztárral. 

Albánia legszexisebb nője mindennél fontosabbnak tartja az egészséges életmódot, rendszeresen sportol és meditációt végez,

szereti a minőségi fehérbort, továbbá kutyasétáltatással is igyekszik formában tartani magát.

Eva Murati
Eva Murati mindent megtesz azért, hogy megőrizze tökéletes alakját
Fotó: instagram.com/evamurati/

Imádok sok időt tölteni a természetben. Amikor meditálok, megszabadulhatok a nap mint nap felgyülemlett információs túlterheltségtől, amely nagy mértékben növeli a stresszt.

Minden nap teszek valamit az egészségem megőrzéséért" - hangsúlyozta a meditáció fontosságát az életében a 28 éves bombázó.

A gyakran Európa királynőjeként emlegetett Eva Murati valószínűleg az egyik, ha nem a legnépszerűbb nő Albániában, hiszen a legrangosabb európai kupasorozat, a Bajnokok Ligája műsorvezetőjeként kápráztatja el a nézőket hétről hétre - a férfiak pedig kevés dolgot szeretnek jobban a focinál és a gyönyörű nőknél. A modellként és színésznőként is sikeres, több nyelven beszélő szépségre a külföldi média is felfigyelt, és ha így folytatja, akkor hamar világsztárrá válhat, de már lehet, hogy most is az. A Bajnokok Ligája-meccsek alatt ritkán unatkoznak a szurkolók, de az biztos, hogy a közvetítések Eva Murati jelenléte mellett mindig érdekesebbek.

Eva Murati
Eva Murati
Eva Murati
Eva Murati
Eva Murati
Eva Murati
Eva Murati
Eva Murati
Eva Murati

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek

 

Mindent egy helyen az Eb-ről