Vágólapra másolva!
Az olimpiai bajnok, profi világbajnok brit ökölvívó, Anthony Joshua eldobta a bokszkesztyűjét és mikrofont ragadt, hogy a So Solid Crew nevű együttessel rappelhessen. A 34 éves nehézsúlyú sztár megmutatta, hogy a ringen kívül is megállná a helyét.

Anthony Joshua csatlakozott a So Solid Crewhoz a színpadon, a sztárbokszolót Lisa Maffia énekesnő invitálta a színpadra. 

Anthony Joshua
Anthony Joshua rappelni is kiválóan tud
Fotó: instagra./lisamaffiauk

Anthony Joshua rapperként sokkolta a rajongóit

A brit együttes a London északi részén találató Edgware nevű településen rendezett Kool Kids Fest-en lépett fel - szúrta ki a The Sun. 

A közönséget pedig sokkolta, amikor AJ is csatlakozott a bandához, hogy előadja '21 Seconds', azaz 21 másodperc című slágert. A bokszoló stílusosan felugrott a színpadra és bebizonyította, hogy rapperként is megállná a helyét.

A videó a linkre kattintva tekithető meg. 

A zseniális előadás után Joshua és Maffia együtt ültek be egy dodzsembe és látatóan nagyon jól érezték magukat. 

Josha fiatalként sokszor keveredett utcai verekedésbe, ezért két hétre börtönbe került, ez változtatta meg gondolkodásmódját: eldöntötte, hogy kezd valamit az életével. Fiatalon kőművesként dolgozott, de kirúgták, mert sokszor nem ment dolgozni, ehelyett elment Las Vegasba egy edzőtáborba. Amikor még csak amatőr volt, akkor Joshua edzőtársa volt Tyson Furynek, és már ezzel sok pénzt keresett. 

18 évesen állt amatőr ökölvívónak, de a lemaradását hamar pótolta, hiszen öt év múlva már olimpiai aranyérmes ökölvívó lett. Akkoriban nem nagyon voltak erős ellenfelei, könnyedén vett minden akadályt, azonban egy nap Klicsko látta, milyen könnyedén győzött, ezért kihívta maga ellen, és ez hozta meg számára a világhírt.

Joshua egyébként nagy rajongója a So Solid Crewnak , nem ez az első alkalom, hogy csatlakozik hozzájuk a színpadon. Még 2020-ban egy fesztiválon adta elő a '21 Seconds' című dalt. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!