Vágólapra másolva!
Jól kezdődött az idei szezon a nemzetközi vizeken Az Alpok-Adria-kupa jet-ski versenyen Vass László, Vágott András superstock, Kaposvári József limited kategóriában állhatott a dobogóra, Pala Tünde és Sümegi László superstock kategóriában a negyedik, illetve az ötödik helyen végzett.

A hétvégén Portorozsban, Szlovéniában rendezték meg a 6 versenyből álló sorozat első futamát. A tenger - mivel itthon kevés helyen és csak folyón vagy tavon tudnak edzeni a versenyzők - sokkal nagyobb kihívást jelent a pilótáknak. A kiszámíthatatlan hullámok, a dagály, a szél mind megnehezítik a dolgukat. Ezen a hétvégén egyikből sem volt hiány. A három országon - Szlovénia, Horvátország, Ausztria - keresztül megrendezésre kerülő sorozat első állomásán a magyarok öt helyezést - ebből három dobogóst - értek el, két kategóriában.

A június végén, Moszkvában megrendezésre kerülő első női világbajnokságra készülő Pala Tünde a negyedik helyezést érte el superstock kategóriában. Mivel ez volt az első nemzetközi, egyben az első tengeri versenye, sőt ezt a gépet itt próbálta ki először és egyedüli nőként vállalta a megmérettetést, ez reménykedésre adhat okot a vébé tekintetében.



A kupasorozat következő futamát május 20-22-én rendezik meg Koprivnicában, Horvátországban.

Hazai versenyek:
Június 11-12.: Jet Line-kupa, Magyar OB II. futam Szigetszentmiklós
Infó: Magyar Jet-Ski Szövetség, 307-3878, 307-6221