Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Az év playmate-je 2002

Vágólapra másolva!
A Nő, Bódi Sylvia, aki elsőre végtelenül nyugodtnak látszó, bátrabb szemrevételezés után azonban izgatottan s felettébb izgatóan vibráló tekintettel nézett szembe a kamerával és a háttérben lapuló krokodilokkal. 
Vágólapra másolva!

Forrás: PLAYBOY

Arról, hogy milyen volt a valódi Paradicsom, miféle osztatlan béke és igazság működött az első emberpár s az állatok között, és ­ már bocsánat ­, milyen volt a férfi oldalbordájából megteremtett Éva jelleme, habitusa és alkata, bár méltó feladat volna, a Playboy nem adhat tudósítást. Arról sokkal inkább, hogy a közismerten dús vegetációjú, az esőerdőket megszégyenítően fülledt férfi-fantázia kit választott izgató paradicsoma királynőjének lapunk versenyén. Tucatnyi gyönyörű hölgy közül egyet, aki megkísértheti a férfit, s természetes és leplezetlen nőiességével most meghívhatja a paradicsomba.

Találkozónkra Bódi Sylvi a pálmafák alól érkezett, és miután eperturmixot és ásványvizet rendelt, a kétnapos fotózás fárasztó izgalmai ellenére lendületesen mesélni kezdi élményeit. Mindjárt a krokodilokkal kezdi, akik tőle pár lépés távolságban pihentek a trópusi növényzet sűrűjében. Azt mondja, nem félt, ha igyekezett is minél óvatosabban pózolni a fényképezőgép előtt. Szeretem a kihívásokat, magyarázza komoly arccal, s ahogy dús és puha, mégis határozott nőiességgel összeérinti ujjait merész dekoltázsa előtt, arra gondolok, hogy krokodil legyen a talpán, aki ezt a lányt képes megfélemlíteni. A képek tanulsága szerint rengeteg megkapó tulajdonsággal rendelkezik, ám a tekintete, hatalmas, eredetileg tengerzöld szemeinek zavarba ejtő, mélyre ható csillogása az első, ami lenyűgözi az idegent. Mint a messziről mozdulatlannak tetsző őserdő, mely valójában ezernyi izgalmat, veszélyt és szépséget takar.

Sylvia tizennyolc éves korában választotta ezt a hivatást, miután édesanyjával megvitatta, hogy autóversenyző, gyorsasági motoros avagy modell legyen. Mivel családjában több motorsport-rajongó és versenyző akad, s tisztában vannak e műfaj egészségre káros kihatásaival, úgy döntött, kipróbálja magát a kifutón és a kamerák előtt. Ám nem érte be ennyivel!

Azonnal irodát szervezett, s az érettségivel, a nyelvvizsgájával párhuzamosan irányítani kezdte Debrecenből a saját és jó pár csinos, fiatal lány karrierjét a divatvilágban. Aktot eddig sosem vállalt, a Playboy pályázatára sem ő jelentkezett. Ha barátnője és sminkese nem nevezi be, mi se ismerhetnénk meg különleges, szép vonásait, csábító termetét, s nem merenghetnénk el az elérhetetlennek tűnő, hullámzó nőiesség vonzásában. Mosolyogva mondja, szereti a veszélyt, s gondolom, mivel a férfiak többsége őt tartja veszélyesnek igazán, magát is szeretheti. Önálló, egyedülálló személyiség, aki a mai napig motorozik, s tervei szerint jövőre elindul egy gyorsasági autóversenyen is.

A novemberi Playboy további cikkei:

A sebezhető Miss November
Anita Marks nem tévedésből van a pályán
Szerelmi csapdák

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről