ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Britney Spears, a végzet asszonya
2003. augusztus 6., szerda, 10:27|Utolsó módosítás: 2003. augusztus 6., szerda, 11:29

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A Limp Bizkit frontembere, Fred Durst kitálalt. A The Sun című brit bulvárlapnak mindent elmondott Britney Spears iránti érzelmeiről, rövid kalandjukról, és szexuális élményeikről. Majd tovább sorolta, mely hírességeknél próbálta még megtalálni a nagy szerelmet...


Forrás: HölgyfórumFred Durst, a Limp Bizkit frontembere el van keseredve. Évek óta nem találja a hozzá illő társat, bár már többször is azt hitte, hogy végre a közelében van. A legmélyebb sebet azonban kétségtelenül Britney Spears ejtette rajta, akivel csaknem két hétig élvezhette a boldog párkapcsolat minden örömét. Aztán feltűnt a színen a féltékeny Justin...

Fred Durst eleinte annyira hitt a szerelemben, hogy még a Limp Bizkit hivatalos honlapján is világgá kürtölte érzelmeit. De mire a közvélemény megbarátkozott a gondolattal, már szét is vált a fura pár. A The Sun című brit bulvárlapnak így mesélt Durst a szakításról: "Alaposan kiborultam, mikor Britney kiadta az utamat. Hogy összetörte-e a szívem? Igen. Egyszerűen nem tudtam kézben tartani a helyzetet. Justin egyfolytában hivogatta, mikor megtudta, hogy együtt vagyunk, és féltékenységi jeleneteket rendezett. Ezt bizonyos fokig megértettem, hiszen még sosem látta Britney-t egy másik férfi oldalán."


Linktár


Britney Spears linkek

Majd bevallotta, hogy az a rövid időszak, amit Britney-vel töltött, felejthetetlen maradt a számára: "Nagyon szép emlékeket hagyott bennem a kapcsolatom Britney-vel. Felhőtlen két hetet töltöttünk el, és éjjel-nappal együtt voltunk." A legintimebb órákra is szívesen emlékszik vissza: "Britney Hollywood Hills-i otthonában aludtunk együtt, miután elcsábított. Egyáltalán nem tűnt ártatlannak, épp ellenkezőleg: meglehetősen rámenős és agresszív volt az ágyban."

Britney Spears mindezt tagadja, és úgy tűnik, korábbi barátja, Justin Timberlake sem hajlandó tudomást venni Durst élményeiről. A Limp Bizkit frontembere többször is találkozott az énekessel azóta, de Britney-ről soha egyetlen szót sem váltottak.

Időközben azonban más hírességek is felbukkantak Durst életében, akik iránt szintén hiú reményeket táplált. Egyikük Geri Halliwell volt, akivel a barátság sosem fejlődött szerelemmé - noha Durst azt remélte; másikuk pedig Angelina Jolie, akire "éjjel-nappal áhitozott", de akit sosem kapott meg.

Miután Durst könnyített a lelkén, és mindezekről beszámolt a riporternek, kétségbeesett kérdést intézett felé: "Megtalálom én valaha a lelki társam?! Hol a fr...ban van?!"

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

Mit adsz a testemért cserébe?


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!