Most tényleg kiderült, hogy mi a titka az extrém fogyásának

Vágólapra másolva!
Elképesztő átalakuláson ment keresztül egy férfi, aki a testsúlyának több mint a felét leadta, miután egy rendkívül megalázó élménye volt. A férfi elmesélte, hogy hogyan jutott el odáig, hogy majdnem 300 kilóra hízott és hogy min változtatott a siker érdekében.
Vágólapra másolva!

Az amerikai Henry Gonzales evési kényszere a negyvenes évei elejére odáig fajult, hogy több mint 250 kg-ot mutatott alatta a mérleg. A férfi tudta, hogy amit csinál az nem tesz jót az egészségének, de nem tudott megálljt parancsolni magának. Azonban egy kínos incidens ráébresztette Henryt arra, hogy változtatnia kell. Ez akkor következett be,

amikor 10 év után először repülőre akart szállni és kiderült, hogy a méretei miatt két helyet is ki kell fizetnie.

Henry fontolgatta azt, hogy kés alá fekszik, hogy megkönnyítse magának a fogyást, azonban végül mégis úgy döntött, hogy saját erejéből próbálja meg először.

Szigorú étrendet követett és személyi edzőhöz járt, lecserélte az egészségtelen ételeket egészségesebbekre és az adagokon is változtatott, ami rövid időn belül meghozta a gyümölcsét.

A férfi célja nem csak az volt, hogy vékony legyen, hanem az is, hogy egészséges legyen. Eddig 141 kg-ot fogyott, de még többet akar, hogy elérje a célját.

Forrás: DailyStar