Dunántúlon hirdet tűzszünetet a BSA

Vágólapra másolva!
A BSA  Magyarország március 1. és 31. között Komárom-Esztergom, Veszprém, Vas és Zala megyében folytatja a 2002-ben elkezdett "Tűzszünet" kampányát.
Vágólapra másolva!

A "Tűzszünet" keretében a BSA Magyarország (Business Software Alliance) 30 napot biztosít a megyékben lévő vállalatok számára szoftvergazdálkodásaik rendezésére, az esetleges belső ellenőrzések végrehajtására és a szoftverlicencelés terén esetleg észlelhető rendellenességek orvoslására. Ez alatt az idő alatt a BSA nem kezdeményez semmilyen peres eljárást a térségben.

A kampánnyal a szervezet elsődleges célja az, hogy felhívják a felhasználók figyelmét a nem jogtiszta szoftverek használatából származó különböző gazdasági, jogi és társadalmi kockázatokra és segítséget nyújtsanak nekik szoftvereszközeik kezeléséhez - áll a BSA közleményében.

Nem kutat hamis szoftver után a BSA/techbazis/szoftver/20021218nemkutat.html

A BSA Magyarország a 2002-es esztendőben három megyében, Győr-Moson-Sopron, Fejér és Baranya, valamint Budapesten és vonzáskörzetében hirdette meg a "Tűzszünet" kampányt. A szervezet tapasztalatai szerint a vállalkozások igen pozitívan reagáltak a kiküldött levelekre, s a vállalatok kérésére meg is hosszabbították a türelmi időszakot. A türelmi időszak letelte után a BSA az adott régiókban több tucat feljelentést tett.