Bármiből hatalmas kijelzőt varázsol az LG új projektora

lg projektor ph450u kivetítő
Akár 80 inches képet is ki tud vetíteni az LG PH450U projektor
Vágólapra másolva!
Akár 33 centiméterről is tud filmeket vetíteni majd HD-felbontásban az LG új projektora. A kütyü wifi-támogatást és beépített akkumulátort kap, így bármilyen eszközről küldhetjük neki a tartalmakat, áram nélkül kibír egy filmet.
Vágólapra másolva!

Ugyan a legtöbb projektor nem képes felvenni a versenyt a mai szuperfelbontású televíziókkal, az LG új eszközei teljesen más szemszögből próbálnak konkurenciát állítani a többi terméknek. A projektorok többségét a szobák közepébe vagy végébe kell elhelyezni, a PH450U elnevezésű modell viszont

ultrarövid távból, akár 33 centiméterről is képes éles képet kivetíteni.

Apró méretének köszönhetően könnyen hordozható, a kültéri használhatósága pedig valóságos mozit varázsol a kertbe vagy más felületre, például egy nyaralás alkalmával. Bármilyen vízszintes és sík felületre lehet vele vetíteni, így nem csak a falra, hanem például egy asztallapra is.

A projektor tölthető, beépített akkumulátort is kapott, körülbelül 2,5 órát bír ki egy töltéssel, azaz egy hosszabb film időtartamát. Legfeljebb 80 hüvelykes (körülbelül 200 centiméter) méretű képet tud kivetíteni 1280x720 pixel felbontásban, HD-minőségben élvezhetők a tartalmak. Mivel wifi-támogatást is kap az eszköz, ezért akár okostelefonon, számítógépen keresztül is meg lehet osztani a filmeket a projektorral.

Ez az eddigi legnagyobb fényerejű modell a Minibeam termékcsaládban, a LED-fényforrás ereje 450 lumenes, ami kicsivel több, mint egy átlagos hordozható projektoré. Élettartama a cég állítása szerint 30 ezer óra lehet.

Ultraközelről tud vetíteni az LG PH450U projektor Forrás: LG

Van rajta MLH-képes HDMI-, valamint USB-port is. A készülék ára 650 dollár (178 ezer forint) lesz, szeptemberben jelenik meg, eleinte Észak-Amerikában és Európában.

A PH450U modell mellett egy kisebb, a 450 grammos PH150G projektort is bejelentette a cég, ami a testvérmodellhez hasonlóan beépített wifit és Bluetooth-t kap, ám csak 130 lumenes fényerőre képes. Méretben és súlyban is kisebb (115 x 115 x 44,5 mm nagyságú, és 450 gramm). Októberben érkezik, ára 350 dollár (95 ezer forint) lesz.