Akciót és kalandot kínálnak az Epic ingyenjátékai

rising storm 2 vietnam videojáték
Rising Storm 2: Vietnam
Vágólapra másolva!
Két aránylag ismertebb címet osztogat egy hétig a PC-s játékbolt.
Vágólapra másolva!

Elérhetővé váltak az Epic Games Store digitális számítógépes játékbolt e heti ingyenjátékai, az előre beharangozottnak megfelelően az érdeklődők az Abzut és a Rising Storm 2: Vietnamot adhatják hozzá örökre a boltban regisztrált felhasználói fiókjaikhoz.

Rising Storm 2: Vietnam Forrás: Tripwire Interactive

A játékbolt lassan két éve tartó promócióját már jó ideje követők számára ismerős lehet az Abzu, a felfedezést és szavak nélkül elmondott narratívát a középpontba állító, víz alatt játszódó kalandjátékot egyszer már osztogatta ingyen a bolt. Aki lemaradt volna róla az első alkalommal, annak most lehetősége van orvosolni a problémát.

Ezzel szemben a Rising Storm 2: Vietnam már kevésbé művészi jellegű játék: egy vietnámi háborúról mintázott, akár 64 szereplős csatákat is lehetővé tevő, multiplayer lövöldéről van szó. Húsznál is több pálya található benne, a meglehetősen ismert Red Orchestra készítői állnak mögötte.

A játékok magyar idő szerint 2020. október 15. délután 5 óráig igényelhetőek, a tervek szerint utánuk az Amnesia: A Machine for Pigs horrorjátékra, továbbá a Kingdom New Lands oldalnézetes stratégiára csaphatnak majd le az érdeklődők.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!