Egy éven belül befuthat az Apple saját autója

Vágólapra másolva!
Az alkatrészgyártás már jövőre magas fokozatra kapcsol - az Apple Car akár már 2021-ben debütálhat, a megjelenés pedig 2024-ben lehet esedékes.
Vágólapra másolva!

Sok év pletyka után sem érkezett meg a piacra az Apple Car, ezért lassan mindenki azt hitte, hogy az Apple letett arról, hogy saját autója legyen. A legutóbbi jelentések szerint azonban a Project Titan nem állt le, az Apple-nek igenis készül a saját autója, és akár a vártnál előbb is bemutatkozhat. Mindez pedig nagy fejtörést okozhat a Teslának.

Forrás: carwow

Tajvani alkatrészgyártók és beszállítók arról tájékoztatták az Economic Daily Newst, hogy az Apple autóhoz szükséges alkatrészek gyártását maximum fokozatra kapcsolják 2021 második negyedévében. Állítólag az Apple zárt ajtók mögött tucatnyi prototípust tesztel Kaliforniában.

Korábbi pletykák leghamarabb 2023-ra várták az Apple Cart, most viszont azt emlegetik, hogy jövő szeptemberben nem csak új iPhone-ok érkeznek, hanem az Apple autó is debütál. A Reuters forrásai szerint azonban a piaci megjelenés csak 2024-re várható. Addig persze még sok minden történhet.