Még idén befuthat a Bethesda új játéka?

bethesda starfield
Starfield
Vágólapra másolva!
Hosszú évek óta fejlesztik már a titokzatos Starfieldet.
Vágólapra másolva!

Izgalmas hírrel állt elő egy számos alkalommal hitelesnek bizonyult forrás a Resetera fórumon, állítása szerint nincs teljesen kizárva, hogy még idén elérhetővé válhat a rejtélyes Starfield. A videojáték már évek óta fejlesztés alatt áll a Bethesdánál, emberemlékezet óta ez lesz az első teljesen új és saját szellemi tulajdona, a kiadó nagyon régóta csak bejáratott szériákhoz készített új felvonásokat.

A forrás azt állítja, hogy néhány hónappal ezelőtt az éppen a Microsoft tulajdonába kerülő Bethesda reménykedett a Starfield idei kiadásában. Annyira nincs közel a tűzhöz, hogy megítélhesse ennek a valóságalapját, és maga is hozzátette, hogy nagyon sok banánhéjon csúszhatnak el az efféle projektek, főleg mikor a megszokott gondok mellett még további gyártási nehézségek is adódhatnak a koronavírus-járvány miatt.

Akármi is legyen a helyzet, a Bethesdának nincs miért magyarázkodnia, elvégre még tisztességesen bejelenteni sem volt hajlandó a Starfieldet, nemhogy kiadási dátummal dobálózzon. Egyelőre annyit lehet tudni a játékról, hogy valamiféle űrben játszódó akció-szerepjáték lesz, feltehetően nyílt világú.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!