Jön az Acer márkájú SSD és memória

acer biwin ssd
Hamarosan Acer márkájú RAM és SSD is kapható lesz a boltokban
Vágólapra másolva!
Partnercéggel szövetkezve lép be az újabb piacokra a vállalat.
Vágólapra másolva!

Épp egy potenciális SSD-hiány előtt állva az Acer bejelentette a számítógépekbe szánt memóriák és szilárdtest-meghajtók piacára való belépését. A tajvani gyártó nem önerejéből valósítja meg a lépést, a Biwin átcímkézett termékeit fogja árulni, a garanciális ügyintézésért pedig közvetlenül a kínai partnere felel majd. A Biwin neve valószínűleg kevesek számára cseng ismerősen, de például a HP márkajelzésű SSD-kért is ez a beszállító felel.

Hamarosan Acer márkájú RAM és SSD is kapható lesz a boltokban Forrás: Acer

Az Acer márkájú DDR4 memóriák laptopos és asztali számítógépes változatban is kaphatóak lesznek, kapacitásra modulonként 4–32 GB tartományban mozognak majd, maximum 3600 MHz órajel mellett.

Az SSD-kből széles palettát vezet be az Acer. Az SA100 családja 2,5"-es SATA meghajtó legfeljebb 1,92 TB kapacitással, míg az RE100 szériája már akár 4 TB kapacitást is kínál, 2,5" SATA és M.2 SATA kivitelekben. Természetesen ezeknél modernebb ajánlata is lesz a vállalatnak, a leggyorsabb FA100 családjának tagjai M.2 formatervet és NVMe protokollt használnak, papíron 3300 MB/s szekvenciális olvasási és 2700 MB/s szekvenciális írási tempót kínálva.

A termékek a következő hetekben válhatnak elérhetővé, ajánlott fogyasztói árakat nem közölt az Acer.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!