Bocsánatot kért a gamer altatóorvos

tüdőátültetés  illusztráció 
 Surgeon,At,Work,In,The,Hospital.,Medicine,Doctor.,Cardiac,Surgery. medical,surgeon,ecg,transfusion,xray,body,lab,professional,kidne
Surgeon at work in the hospital. Medicine doctor. Cardiac surgery. Heart transplantation. Surgical instruments.
Vágólapra másolva!
A műtőben konzolháborúzott, megvillantotta a páciens személyes adatait.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt évtizedben folyamatosan csillapodni látszanak a gamerek közti villongások, ezek résztvevői márkák iránt mély rajongástól fűtve szeretnek kígyót-békát dobálni a velük egyet nem értőkre, ezzel nagy háborúkat kiváltva a webhelyek kommentszekcióiban és a közösségi médiában. A klasszikus témák a PC vs. konzol, az Xbox vs. PlayStation, az Intel vs. AMD, és persze a GeForce vs. Radeon.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

A háború csendesedése persze nem jelenti annak végét, nemrég egy hardcore PlayStation-rajongó indiai altatóorvos kellemetlen helyzetbe hozta a foglalkoztatóját: a beteg altatását követően a műtőben készített egy rövid videót a Twiterre, ezzel bizonyítva az őt hazudozónak nevező Xbox-fanatikusoknak, hogy tényleg orvos. Eközben sikerült véletlenül a beteg papírjait lekamerázva nyilvánosságra hoznia annak pár személyes adatát, és persze fontosnak találta „xbotoknak" nevezni az őt rágalmazókat.

A videó nem aratott osztatlan sikert, a szélesebb körben való ismertté válását követően záporozni kezdtek az őt állítólagosan foglalkoztató kórházra az egycsillagos értékelések a Google-ben. Ezek jókora része mögött biztosan a közösségi médiás „ellenfelei" állnak, de látszólag a kevésbé elfogult széles publikum egy részét is sikerült megbotránkoztatnia az akciójával.

Az orvos nagy vihart kavart, mostanra törölt tweetje Forrás: Dexerto

Nem kelt jó benyomást a műtét közben konzolháborúzó, a páciens adatait figyelmetlenségből kiszivárogtató orvos.

A közösségi médiában az incidensig dr. Shreeveera néven futott altatóorvos bocsánatot kért a balul elsült bejelentkezésért, megbánta a videó elérhetővé tételét, ám a konzolháborúzást a hobbijának titulálva mentegette magát. A jelek szerint nem veszítette el az állását az eset miatt.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!