Beépített erősítővel jön az audiofil billentyűzet

fiio kb3 gamer audiofil billentyűzet klaviatúra erősítő
Nem csak 3,5 mm-es, de 4,4 mm-es audio Jack is található a FiiO KB3 oldalán
Vágólapra másolva!
A kifejezetten magas ellenállású fülhallgatókat is képes szépen meghajtani.
Vágólapra másolva!

Amilyen szokatlan, olyan zseniális ötlettel állt elő a hangtechnikára szakosodott FiiO, a kínai cég KB3 névre keresztelt billentyűzete beépített erősítőt kínál a nagy ellenállású, vezetékes Hi-Fi fejhallgatók meghajtásához. Ezekkel rutinszerűen nem képesek mit kezdeni az asztali és hordozható számítógépek integrált hangkártyái, nem tudnak elég energiát leadni ahhoz, hogy azok jó hangerővel és artikuláltan képesek legyenek megszólaltatni a hangokat.

Nem csak 3,5 mm-es, de 4,4 mm-es audio Jack is található a FiiO KB3 oldalán Forrás: FiiO

Az ezerféle színben világítani képes billentyűzet önmagában is mutatós és minőségi benyomást kelt, a külső borítása alumínium-magnézium ötvözet, a hosszú élettartamú Gateron G Pro 3.0 mechanikus kapcsolói pedig munkára és játékra is kényelmesek. Szélességét tekintve 75%-os a megszokotthoz képest, 81 bármikor cserélhető gombbal rendelkezik, a 4000 mAh-es akkuja pedig a gyártó által hosszúnak titulált üzemidőt kínál.

A nagy szenzációt persze a hangrésze jelenti, a klaviatúrába két Cirrus Logic CS43131 digitális-analóg konverter, és szintén kettő SG Micro SGM8262 erősítő került, az utóbbiak 550 mW teljesítményre képesek. A termék támogatja a 32 bites / 384 kHz-es lejátszást és a DSD256 szabványt, a baloldalán 3,5 mm-es és 4,4 mm-es audio Jack is található, a hangerőszabályzó potméter a jobboldalára került.

A FiiO KB3 forgalmazása már megkezdődött, fekete és ezüst színekben kapható, Európában 169 euró, olyan 64 ezer forint az ajánlott fogyasztói ára.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!