Órák alatt 1,24 milliót keresett az Onlyfans-modell

sincerely_sammi
Óránként 106 ezer forintnak megfelelő összegért takarítgat a rajongóinál
Vágólapra másolva!
Van üzleti érzéke, mert eddig csak topless takarítást vállalt, de a karácsonyra készülve összekötötte a kellemeset a hasznossal.
Vágólapra másolva!

Az Egyesült Államokban még a kisebb rajongói bázisú OnlyFans-modellek is nevetve halálra tudják keresni magukat, ha van némi üzleti érzékük és hajlandóak ellátogatni a nagy rajongóikhoz. Erre a legjobb példa az életét az OnlyFans mellett a TikTokon is megosztó sincerest_sammi, a fiatal nő az erotikus tartalmak készítése mellett a rajongóihoz is hajlandó testőr jelenlétében kilátogatni, már jó ideje 300 dolláros, azaz 106 ezer forintos óradíjért topless takarítónői szolgáltatást vállal náluk.

Óránként 106 ezer forintnak megfelelő összegért takarítgat a rajongóinál Forrás: sincerely__sammi / Instagram

Az ünnepek közeledtével a floridai nőnek új ötlete támadt, a közösségi médiában bejelentette, hogy szezonálisan karácsonyfák topless díszítését is vállalja a racionális közelségében élő rajongók számára. Nagy meglepetésére harmincnál is több komoly érdeklődés futott be, az egyik nap az ügyfelek otthonai között turnézva 3500 dollár, körülbelül 1,24 millió forint bevételt gyűjtött be készpénzben.

A testőre a bevétel 30 százalékáért gondoskodik a biztonságáról, így végül olyan 868 ezer forintot keresett. Floridában legendásan alacsonyak az adóterhek, így jó esély van rá, hogy végül olyan 750 ezer a zsebében marad, ez az összeg amerikai mércével is mellbevágó összeg egyetlen napnyi munkáért.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!