Újból berágtak a játékosok az Ubisoftra

ubisoft the crew videojáték
Lagymatag fogadtatásra talált annak idején a The Crew, de megvan az elhivatott rajongói bázisa
Vágólapra másolva!
Hamarosan teljesen működésképtelenné válik az egyik mindig online játéka.
Vágólapra másolva!

Ezúttal sem úszta meg az időnként nyomdafestéket sem tűrő kritikákat az Ubisoft, a létező legcsendesebb bejelentése szerint 2024. március 31-én le fogja kapcsolni a 2014 végén kiadott The Crew autóversenyzős játékának a szervereit. Emiatt a termék már nem vásárolható meg a közismert digitális boltokban, az összes piactéren tájékoztatás olvasható a kiszolgálók leállításáról.

Lagymatag fogadtatásra talált annak idején a The Crew, de megvan az elhivatott rajongói bázisa Forrás: Ubisoft

Idővel minden játék online komponensét lekapcsolják a fejlesztők, a mostani esetet az teszi különösen kellemetlenné, hogy a mindig kötelezően online dizájnja miatt teljesen játszhatatlanná fog válni a The Crew. Az alapjátékot és a kiegészítőit megvásároltak egy része erősen megorrolt, úgy érzik, hogy kihajították az ablakon a pénzüket.

Annak idején az Ubisoft nagy reményeket fűzött a látványos grafikájú The Crew sikeréhez, azonban enyhén csalódást keltett az üzleti teljesítménye. Ettől függetlenül bukás nem lett, azóta megjelent belőle két újabb rész, amelyek próbálták orvosolni az elődök hibáit, innovatív módon bővítették a játékmenetet.

Az első The Crew rajongói szeretnék elérni, hogy a szerverek lekapcsolása előtt offline módot kapjon a játék, de nem tűnik valószínűnek, hogy az Ubisoft meghajol majd az akaratuk előtt.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!