Sírórohamot kapott Aniston a Jóbarátok miatt

Könnyekben tört ki Jennifer Aniston, amikor Oprah Winfrey beszélgetős műsorában arra kérte, beszéljen egy kicsit szappanoperás szereplőtársairól.

Percekig sírt egy interjú alatt a tíz széria után véget érő Jóbarátok (Friends) című tévésorozat szereplője. Jennifer Aniston meghatódva emlékezett meg a példátlanul sikeres, az Egyesült Államokban és külföldön egyaránt népszerű szappanoperáról, amelyet Amerikában az NBC-n sugárzott és folyamatosan a legnézettebb műsorok élbolyában volt.

 

"Sokan nem tudják Matthew Perryről, hogy valószínűleg ő az egyik legérzékenyebb és leghumorosabb ember, igazi lángelme" - állította munkatársáról Brad Pitt könnyekkel küszködő felesége.

 

Aniston később sem fogta vissza magát. "És Courteney [Cox Arquette], annyira szeretlek. Nagyon sokszor mellettem állt, igazán az egyik legmegbízhatóbb és leghűségesebb személyiség ... Ó, és Schwimmy [Andy Schwimmer], nagyon sok közös történetünk van" - sírt tovább a színésznő.

 

Miután Aniston újra visszanyerte higgadtságát, folytatta. "Legkedvesebb Lisa Kudrow, oly sokat tanultam tőled, és Mattie [Matt Leblanc] ... ő annyira bámulatos, szeretetre méltó, kedves, vicces, bolondos és inspiráló ... imádlak" - zárta a nosztalgiázást Aniston, aki szép emlékei ellenére korábban többször sürgette a sorozat befejezését.

A Jóbarátok-ba belefáradt Anistont ősszel már az sem csábította, hogy a sikeres sorozatot gyártó Warner Bros epizódonként és fejenként egymillió dollárt fizet a hat főszereplőnek. A színésznő arra kérte a producert, csökkentsék az epizódok számát, mert a hajviseletével divatot teremtő sztár szerint elég lenne, ha a végső széria 18 új részből állna. A New York Post korábban azt írta, a művésznő immár inkább a magánéletét tartja fontosnak, és férje feldühödne, ha Jennifer hosszú ideig távol lenne tőle.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK