James Bond gyermekműsoron dolgozik

Vágólapra másolva!
James Bond egykori alakítóját, Pierce Brosnant felkérték, hogy legyen egy népszerű gyermekműsor narrátora - a színész örömmel vállalta a szerepet.
Vágólapra másolva!

Elegáns Aston Martinját egy robusztus gőzmozdonyra cseréli Pierce Brosnan, tekintve, hogy James Bond eljátszása után most egy olyan gyerekműsorhoz adja a hangját, amelynek főszereplői megszemélyesített vonatok. Az itthon Thomas, a gőzmozdony címmel vetített Thomas the Tank Engine-ről van szó, amely 1984 óta szórakoztatja a gyerekeket.

Brosnannal egyelőre három évre írták alá a szerződést a készítők, ami három új szériát és ugyanennyi DVD-kiadást jelent. A színész igen lelkesen nyilatkozott új szerepéről: "Nagyon megtisztelő, hogy én lehetek a narrátora ennek a közkedvelt sorozatnak. Sok híresség nyomdokába lépek ezzel, és segítek bemutatni Thomast és barátait az új generációknak is."

A hírességek között (akiknek Brosnan a nyomdokába lép a szereppel) megtalálhatjuk többek között Ringo Starrt vagy Alec Baldwint is - ők is azon öt narrátor közé tartoznak, akik 1984 óta vitték a műsort. Az ex-James Bond a rajzfilmsorozat 12. évadjával kezdi meg működését.