Jön a South Park 10. évadja

Vágólapra másolva!
Október hatodikán, szombaton premier lesz a magyar nyelvű Music TV-n, jön a South Park tizedik évadja.
Vágólapra másolva!

Séf bácsi visszatér, azaz itt a South Park újabb, immár tizedik évadja. Szombaton este 23:30-tól a magyar nyelvű Music TV nézői láthatják először Magyarországon az Emmy-díjas animációs vígjátéksorozat 2006-os évadjának bevezető epizódját.

Az MTV közleménye alapján a South Park egyik legkedveltebb szereplőjének visszatérését láthatjuk a nyitányban. A legutóbbi szezon végén Séf csatlakozott a Super Adventure Clubhoz, és elhagyta South Parkot, hogy a világ körül utazgathasson. A mostani szezon Séf visszatérésével kezdődik, aki azóta pedofil lett. A srácok rájönnek, hogy a Super Adventure Club valójában olyan férfiak csoportja, akik azért utazgatnak, hogy gyerekeket keressenek, akiket molesztálhatnak. A srácok szeretnék megszabadítani Séfet a klubban kapott agymosás hatásaitól, ezért elviszik egy sztriptízbárba.

A rajzfilmből eddig 11 évad készült, az USA-ban 1997-ben, Magyarországon 2000 szeptemberében mutatták be. Az itthon az HBO-n és a Coolon látott South Park két éve és idén is Emmyt nyert a kategóriájában (egy óránál rövidebb animációs film), de számos jelölése is volt a többi évben.

Tabudöntögető stílusa, éles beszólásai miatt közkedvelt sorozat itthon is, jóllehet számos botrányt okozott azzal, hogy nem tisztel sem vallást, sem személyeket, legyenek azok élő politikusok vagy halott szentek. A zsidók, mormonok éppúgy megkapják a magukét, mint a katolikusok (egy menstruáló Szűz Mária-szobor miatt lett is felháborodás) vagy a szcientológusok - Isaac Hayes (Séf bácsi eredeti hangja) pont ezért 2006 márciusában bejelentette, hogy otthagyja a műsort.