Tornóczky Anita marad

Vágólapra másolva!
A TV2 cáfolja a Blikk értesüléseit, miszerint Tornóczky Anitát máris lecserélnék, és új képernyős kerülne a helyére a Mokká-ban.
Vágólapra másolva!

Tornóczky Anita az MTV után, tavaly nyáron az ATV-n tűnt fel, Istenes Lászlóval együtt vezette a Balatoni nyár című műsort. Némi szünet után, Havas kirúgását és Csiszár részleges visszavonulását követően viszont frissítenie kellett a Mokká-nak, mivel már szinte nem volt kit képernyőre tenni: ekkor került "képbe" Tornóczky Anita, Papp Gergő és Árpa Attila.

Medgyessy Péter nevelt lánya két hete kezdett a TV2 reggeli műsorában, a Napló-ból ismert Papp Gergővel párban, és az első adás még ragyogó nézettséget szállított, de aztán elmúlt az újdonság varázsa. Ezen a héten újfent ők voltak soron: ennek ellenére a Blikk tegnap már arról írt, hogy Tornóckzyval nem elégedett a csatorna, és már keresi is az utódját.

A TV2 cáfolta a lap értesülését, Magyar Rita, a csatorna PR csoportjának megbízott vezetője szerint Tornóczky tévés pályafutását momentán nem fenyegeti törés, marad a Mokká-ban. Tornóczky Anita az [origo]-nak elmondta, hogy nem foglalkozott különösebben a lap hírével, de kissé bántotta a dolog, mert egyfelől meglepő volt a közlés, másfelől nem volt semmi igazságtartalma.