50 szexis férfi a tévéből - az AOL szerint

Vágólapra másolva!
Az AOL Television összeállította a televíziózás legszexisebb férfijainak listáját: 50 pasit sorakoztatott fel, mindenféle korosztályból.
Vágólapra másolva!

Az AOL Television időről időre készít hasonló összeállításokat, a jelenlegi lista párjáról, vagyis a legkívánatosabb nők névsoráról például itt írtunk. Most azonban női olvasóinknak kedvezünk azzal, hogy felhívjuk a figyelmet a legszexisebb férfiakra - bár ha néznek tévét, akkor bizonyára maguktól is észrevették már az alábbi urakat.

A lista első helyén Patrick Dempsey szerepel, vagyis az AOL szerint ő érdemelte ki a televíziózás legszexisebb férfija címet: a színész a Grace klinika dr. Derek Shepherdjeként csábíthatta el a tévénéző hölgyeket. A második helyre ugyancsak egy orvos, a Vészhelyzet Ross doktora (vagyis George Clooney) került, a bronzérmet pedig Josh Holloway (Sawyer a Lost-ból) szerezte meg.

Úgy tűnik, az egészségügyben dolgozók igencsak megmozgatják a nők fantáziáját, hisz a negyedik és a hatodik helyezett is ebből a közegből került ki: előbbi Taye Diggs (dr. Sam Bennett a Doktor Addison-ból), utóbbi John Stamos, aki már a nyolcvanas években játszott egy kórházi sorozatban, a General Hospital-ben, jelenleg pedig a Vészhelyzet egyik rezidensét alakítja.

Köztük foglal helyet a Smallville főhőse, Tom Welling, a legjobb tízbe pedig befért még Taylor Kitsch, a Friday Night Lights egyik focistája; Mark Harmon, az NCIS főembere; az Alias-ból ismert Michael Vartan; valamint az elnyűhetetlen Magnum, vagyis Tom Selleck.

Kollégája, a Miami Vice-os Don Johnson éppen kicsúszott a top tenből, de az ötvenes lista maradék részében több retró figurával is találkozhatunk. A teljes névsor képekkel együtt, egyesével végiglapozható az AOL honlapján.