Hülye híradósok a Comedy Centralon

Vágólapra másolva!
Csütörtökön indult a Comedy Centralon az Emberre támadt az eb, álreality egy híradóstáb mindennapjairól.
Vágólapra másolva!

Nincs könnyű dolga egy olyan tévéstábnak, melynek nap mint nap egy szűkebb terület, mondjuk egy kisváros történéseit kell a nézők elé tárnia. Gondban van a Spokane-i televízió négyfős hírstábja is, hisz általában több a műsorideje, mint amennyi hírt össze lehet vadászni a környékről.

A lelkes csapat azonban nem adja fel: van, hogy szokatlan tálalással tupíroznak fel egy eseményt, máskor pedig saját maguk kreálnak híreket, egyikük például arra is vállalkozna, hogy felgyújtja az állatkertet - csak hogy akadjon valami sztori.

Comedy Central

Az eredetileg Dog Bites Man címet viselő Emberre támadt az eb érdekessége, hogy - afféle (ál)realityként - nemcsak előre megírt jelenetekből áll: tulajdonképpen csak a stáb tagjai színészek, a sorozatban látott többi ember a forgatás során azt hitte, hogy egy valódi híradós stábbal van dolga, és ennek megfelelően próbált komolyan válaszolni a hülyébbnél hülyébb kérdésekre.

A széria 2006-ban futott az amerikai Comedy Centralon, február 26-tól pedig a magyar testvércsatornán is látható: az Emberre támadt az eb csütörtökönként 18.00-tól jelentkezik dupla epizódokkal, az ismétlést másnap 23.30-tól csíphetjük el.