Kiújult a rákja: nem folytatja a munkát a Spartacus főszereplője

Vágólapra másolva!
A Spartacus: Vér és homok főhősét, Andy Whitfieldet már gyógyultnak nyilvánították, de kiújult a rákja.
Vágólapra másolva!

Andy Whitfieldet márciusban diagnosztizálták non-Hodgkin limfómával, és a nyárra már gyógyultnak is nyilvánították orvosai. Úgy tűnik azonban, hogy a színész győzelme a rák felett csak ideiglenes volt: a hétvégén bejelentette, betegsége kiújult, és a korábbinál intenzívebb kezelésre van szüksége.

starz.com

"Legnagyobb sajnálatomra kénytelen vagyok otthagyni ezt a kivételes projektet, a Spartacus-t és a csodálatos embereket, akik ezen dolgoznak. Nekem és a családomnak most egy másik, nem mindennapi utazásra kell indulnunk. Köszönöm mindenkinek a támogatást" - nyilatkozta a színész. Betegsége tehát a Spartacus folytatására is hatással van, hisz Whitfield nélkül nehéz lesz elkészíteni a tervezett folytatást.

Az alkotók a színész korábbi távolléte miatt először egy előzménysorozatot készítenek, amely 2011 januárjában kerül képernyőre: a második szezon munkálatai most tovább tolódnak, egyelőre nincs szó arról, miként oldanák meg Whitfield hiányát, vagy hogy nélküle lesz-e egyáltalán folytatása a sorozatnak.