Ezt nézzük jövőre - 2012 legjobban várt sorozatai

Awake
Vágólapra másolva!
Misztikus börtönkrimi, jövőt látó autista kisfiú, munkahelyi vígjáték, amazonasi dzsungelhorror, párhuzamos világokban élő férfi: vetünk egy pillantást arra, hogy jövőre milyen sorozatok debütálnak az Egyesült Államokban. A jobbak még 2012-ben itthon is képernyőre kerülnek, A cég például februárban. Íme tíz darab, amelyre szerintünk érdemes itthon is várni - köztük a Dr. Csont spin-offja, a Lost atyjának újabb agymenése és Kiefer Sutherland újabb tévés munkája.
Vágólapra másolva!

The Firm (Bemutató: január 8.)

Az NBC rendelte meg a The Firm (A cég) című sorozatot, amelynek eredetije Tom Cruise sikerfilmje volt még 1993-ban. Akkor a fényes jogi pálya előtt álló fiatalember egy zűrös vállalathoz került, melynek két tulajdonosát is holtan találják rövid időn belül - a mostani széria tíz évvel az akkori események után játszódik, Cruise-t pedig Josh Lucas váltotta. Itthon februárban lesz a premier.

NBC

---------------------------------

House of Lies (Bemutató: január 8.)

A bevállalós sorozatairól ismert Showtime csatorna (Dexter, Kaliforgia) ezúttal egy vígjátéksorozatot küld képernyőre, amely egy menő tanácsadócég mindennapjait mutatja be - az ügyfelek között olyanok nagyságokkal, akik a világ sorsát irányítják. A vállalat munkatársait alakítók között van a Veronica Mars címszereplője, Kristen Bell is.

Showtime

---------------------------------

The Finder (Bemutató: január 12.)

Az itthon is népszerű Dr. Csont testvérsorozata. Az új széria Richard Greener könyvsorozatán, a The Locator-ön alapul, melynek középpontjában Walter Sherman (Geoff Stults) áll, aki képes mindent és mindenkit megtalálni, bármennyire el van rejt(őz)ve. A történet szerint a férfi Booth ügynökkel együtt szolgált Irakban.

Fox

---------------------------------

Alcatraz (Bemutató: január 16.)

A Lost-ért és A rejtély-ért felelős J. J. Abrams legújabban az Alcatrazról készített sorozatot.
A sztori nem lesz kevésbé misztikus, mint ama másik sziget köré szőtt történet, a középpontban ugyanis egy gyilkosság áll, melynek elkövetője a jelek szerint az Alcatraz egykori foglya, aki száz éve tűnt el nyomtalanul. Szereplők: Sam Neill, Sarah Jones, Jorge Garcia.

Fox

---------------------------------

Touch (Bemutató: január 25.)

A Hősök alkotója, Tim Kring új munkája, melyben a 24 Jack Bauerje, Kiefer Sutherland is szerepel. A történet természetesen misztikus irányba halad, miután középpontjában Sutherland karakterének - a feleségét a 2001. szeptember 11-i támadásban elvesztett Martinnak - autista fia áll, aki képes előre látni bizonyos jövőbeli eseményeket.

Fox

---------------------------------

Spartacus: Vengeance (Bemutató: január 27.)

Kicsit csalunk, és a Spartacus: Vér és homok második évadját is bevesszük 2012 új sorozatai közé. Egyrészt az első szezon már 2010-ben lement - közben készült egy előzménysorozat is, Spartacus: Az aréna istenei címmel -, másrészt az elhunyt Andy Whitfield helyett már Liam McIntyre játssza a címszerepet - szóval kicsit olyan, mintha új produkciót kapnánk.

Starz

---------------------------------

The River (Bemutató: február 7.)

A Lost utódja is lehet a szintén Hawaiin forgatott The River, amely azonban jóval ijesztőbbre, horrorisztikusabbra sikeredett - ami nem is csoda, hisz alkotója a Parajelenségek-et is jegyző Oren Peli. A Spielberg által is támogatott sorozat egyébként egy Amazonas környékén eltűnt felfedezőről és a keresésére indult csoportról szól, és Bordán Lili is játszik benne.

ABC

---------------------------------

Missing (Bemutató: március 15.)

Európai helyszíneken játszódó, akciódús sorozat, Ashley Judd főszereplésével, Sean Bean közreműködésével. Judd egy édesanyát játszik, akinek a fia - egy nyári gyakorlat során - eltűnik Olaszországban: a nő a fia nyomába ered, és miután korábban CIA ügynök volt, az sem állíthatja meg, hogy útja során számos veszéllyel kell szembenéznie.

ABC

---------------------------------

Awake (Bemutató: nincs adat)

Sci-fibe hajló nyomozós sorozat, amely két párhuzamos világban játszódik. A főszereplő detektív (Jason Isaacs) a családjával együtt autóbalesetet szenved, és amikor magához tér, rá kell jönnie, hogy a felesége meghalt, csak a fia élte túl a szerencsétlenséget - kicsit később viszont arra ébred, hogy a fiát vesztette el, és felesége az, aki mellette van.

NBC

---------------------------------

The Annoying Orange (Bemutató: nincs adat)

A YouTube egyik slágereként tűnt fel az idegesítő narancs, "aki" egy konyhapulton tartózkodik több más gyümölccsel együtt, és mindenkit az őrületbe kerget a szóvicceivel - kalandjait ennek ellenére már közel 400 milliószor töltötték le az interneten. Videojáték és reklámfilm után a narancs a Cartoon Network tévésorozatában is szerepel.

Cartoon Network