Köztük van a jövő tévésztárja

Vágólapra másolva!
A 2013/2014-es tévés évadban az ismerős színészek mellett rengeteg új vagy kevéssé ismert arc is megjelent, akiket minden bizonnyal fogunk még látni a képernyőn. Az Alice Csodaországban és Az Álmosvölgy legendája új feldolgozása is szolgált izgalmas szereplőkkel, de a genetikailag módosított embert és az FBI kezdő ügynöknőjét is hamar megszerettük. Íme, tíz friss tehetség a tévéből, akitől kíváncsian várjuk a következő dobást is.
Vágólapra másolva!

Megan Boone (The Blacklist)

2007 óta vendégszerepel olyan sorozatokban, mint a The Cleaner - A független vagy a Döglött akták, majd kapott egy kisebb szerepet a Szex és New York 2-ben is. Az Esküdt ellenségek - Los Angeles-ben már nagyban számítottak rá, a sorozat folytatásához ez azonban nem volt elég - Boone így a The Blacklist-ben kötött ki, ahol az FBI újoncát játssza, aki óriási lehetőséghez jut, miután a körözési listán előkelő helyen szereplő Red csakis vele hajlandó együtt dolgozni.

Forrás: NBC

Robbie Amell (The Tomorrow People)

Mérsékelt sikereket aratott olyan sorozatokban, mint a True Jackson VP, a Bosszú vagy a rövid életű 1600 Penn, illetve sokak számára ismerős lehet az Így jártam anyátokkal-ból is, ahol Robin kutyára emlékeztető pasiját, Scoobyt játszotta. A The Tomorrow People-ben már abszolút főszerepet alakít: egy genetikailag feljavított embert, aki telepátiára, telekinézisre és teleportálásra is képes.

Forrás: CW

Chloe Bennet (Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.)

A kínai apától és amerikai anyától származó színésznő jelenleg Joss Whedon (Buffy, a vámpírok réme, Firefly) új sorozatában, a Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.-ben alakít egy roppant eszes, ám kissé szeleburdi hackert, aki odáig van a szuperhősökért. A produkció előtt csupán a Nashville-ben játszott visszatérő szerepet, illetve feltűnt az Intercept című tévéfilmben, korábban viszont énekesnői babérokra tört, Pekingben angol és mandarin nyelven is kiadta bemutatkozó dalát, az Uh Oh-t.

Forrás: ABC

James Wolk (The Crazy Ones)

Több markáns szerepben láthattuk már a televízióban, de eddig még nem sikerült igazán kiemelkednie - igaz, most sincs könnyű dolga, hisz a The Crazy Ones-ban Sarah Michelle Gellar és Robin Williams oldalán láthatjuk. Korábban a Mad Men - Reklámőrültek-ben játszott több mint tíz részben, három-három epizód erejéig pedig feltűnt a Happy Endings - Fuss el véle! című vígjátéksorozatban, illetve a Shameless - Szégyentelenek-ben is. A Lone Star-ban már megkapta a főszerepet, de azt idejekorán el is kaszálták.

Chelsea Peretti (Brooklyn Nine-nine)

Figyelemreméltó komika, akin már a Louie-ban is jót nevethettünk a címszereplő randipartnereként, de a Sarah Silverman-program-ba és a Saturday Night Live-ba is írt egy epizódot, illetve két szkeccset. A Városfejlesztési osztály-on már többet dolgozott, két komplett részt ő írt, és további négyhez adott ötleteket, egyben pedig szerepelt is. A Brooklyn Nine-nine-ban szintén vígjátéki szerepet kapott, a címbeli, tökéletlenül működő rendőrőrs cinikus ügyintézőjét alakítja.

Forrás: Comedy Central

Teddy Sears (Masters of Sex)

Már 2001-ben feltűnt a Szex és New York-ban egy nyúlfarknyi szerepben, és számos sorozat (A színfalak mögött, Miami helyszínelők, Áldott jó nyomozó) egy-két epizódjában láthattuk, de csak a Raising the Bar-ban, majd a Jog/Ászok-ban kapott komolyabb szerepet. Az utóbbi pár évben kezdték felkapni, az American Horror Story után a 666 Park Avenue-ban is játszott, jelenleg pedig a Masters of Sex-ben alakít egy orvost, aki az elsők között csatlakozik önkéntesként az emberi szexualitást kutató programhoz.

Forrás: Showtime

Brooklyn Decker (Friends with Better Lives)

Fürdőruhamodellből lett színésznő, aki tévés, filmes karrierje előtt leginkább a Sports Illustratedben és Victoria's Secret bemutatókon szerepelt. Első vendégszerepét a Chuck-ban kapta 2009-ben, de egy-egy epizód erejéig játszott a Luxusdoki és a Ki ez a lány? című sorozatokban is, játékfilmek közül pedig a Kellékfeleség-ben és a Csatahajó-ban láthatta a közönség. A Friends with Better Lives-ban James Van Der Beek oldalán szerepel, a sikeres bemutatkozás után jövőre indul a sorozat.

Forrás: Sports Illustrated

Joseph Haro (Welcome to the Family)

Első szerepét a Young Money című tévéfilmben játszotta 2012-ben, utána a Glee - Sztárok leszünk! pár epizódjában is feltűnt egy - nevet nem kapott - énekesként. A Kínos című MTV-sorozatban egy titokban meleg fiút alakított, a Welcome to the Family-ben pedig olyan színészektől lesheti el a szakmai fortélyait, mint az apját játszó Ricardo Chavira (a Született feleségek Carlosa) vagy Mike O'Malley (Igen, drágám!, A nevem Earl).

Forrás: NBC

Sophie Lowe (Once Upon a Time in Wonderland)

Az 1990-es születésű ausztrál színésznő 2009-ben, a Gyönyörű Kate címszereplőjeként tett szert viszonylagos ismertségre, két évre rá pedig a The Slap című sorozatban kapott komolyabb szerepet. Az Egyszer volt, hol nem volt spin-offjában, az Alice Csodaországban történetét feldolgozó Once Upon a Time in Wonderland-ben ő játssza Alice-t - vagyis annak egy vagányabb és felnőttebb változatát, aki csodaországos látomásai miatt megjárta az elmegyógyintézetet is.

Forrás: ABC

Tom Mison (Sleepy Hollow)

Angol színpadi színészként és íróként nem túl jártas a tévés és filmes világban, bár többek között az Egy callgirl titkos naplójá-ban is feltűnt Belle egyik kuncsaftjaként. Tavaly játszott Az utolsó angol úriember című minisorozatban, Benedict Cumberbatch oldalán - valószínűleg ennek köszönheti, hogy bekerült a Sleepy Hollow-ba is: itt egy sírból visszatért katonát alakít, akinek történetét már ismerhetjük Washington Irving klasszikusából, Az Álmosvölgy legendájá-ból.

Forrás: Fox