Az Internátus és a Bárka nyomában haladunk

Grand Hotel, spanyol sorozat
Vágólapra másolva!
Ma este debütál az AXN White által spanyol Downton Abbey-ként aposztrofált Grand Hotel című sorozat. Este kilenctől lesz képernyőn.
Vágólapra másolva!

Az internátus vagy A bárka után itt az újabb spanyol sorozat: a Grand Hotel egyik főszereplője Yon Gonzalez, aki előbbi szériában is játszott, illetve a szereplőgárda tagja Adriana Ozores is, aki több tévés díjjal gazdagodott.

Forrás: AXN

A Grand Hotel történetének középpontjában Julio (Yon Gonzalez) áll, aki a illusztris kastélyszállóba utazik, hogy utánajárjon, mi történhetett eltűnt lánytestvérével. A leírás szerint a mindenre elszánt fiú álnéven pincérnek áll a Grand Hotelben, hogy húga nyomára bukkanjon, időközben pedig beleszeret a tulajdonos lányába, Aliciába (Amaia Salamanca). Idővel persze újabb titkok kerülnek a felszínre, az arisztokrata család és a szálloda személyzete is gyanúba keveredik a lány eltűnésével kapcsolatban, és eközben egy sorozatgyilkos időről-időre lesújt. A hotel tulajdonosai sötét titkokat őriznek, ez alól csak a legifjabb örökös, Alicia a kivétel, akit viszont az élet váratlan döntések elé állít.

Forrás: AXN

A sorozat országos premierje 2013. november 12-én látható 21.10-től. A további epizódokat keddenként 21.10-től sugározza az AXN White tévécsatorna.