Nehéz az elátkozott boszorkányok élete is

Született boszorkányok
Vágólapra másolva!
Május 18-án startolt a Született boszorkányok a megújult FilmCafén, még nem késő becsatlakozni.
Vágólapra másolva!

A Melissa de la Cruz könyvéből készült sorozatban a Beauchamp család életét ismerhetjük meg. A többgenerációs boszorkány família élén Joanna Beauchamp áll. Két lánya, Freya és Ingrid egy véletlennek köszönhetően szembesülnek titkos múltjukkal. Sötét és misztikus események láncolata kezdődik, ráadásul anyjuk testvére, Wendy visszatér az életükbe, amely így végérvényesen a káosz felé halad.

Létezik, hogy átok ül a családon? Itt az idő, hogy a lányok felismerjék, elfogadják és belenyugodjanak abba a képtelenségbe, hogy ők született boszorkányok - áll a sorozat leírásában.

Született boszorkányok Forrás: FilmCafe

A tízrészes sorozat rögtön egy gyilkossági szállal indul, ami egyre szövevényesebb és csavarosabb utakat jár be.

A főszereplő édesanyát az Emmy-díjas színésznő, Julia Ormond alakítja, aki többek között a Sabriná-ban volt látható, de láthattuk őt a Benjamin Button különös élete című filmben is. A színésznő korábban is szerepelt sorozatokban, ilyen például a CSI: A helyszínelők és a Mad Men.

A Twin Peaks pincérnőjét, Shelly Johnsont alakította annak idején Madchen Amick, aki most a Született boszorkányokban a bolond nagynéni szerepében látható.