A 100 legjobb nő a tévéből: Traylor Howard

Traylor Howard
Vágólapra másolva!
Traylor Howard valószínűleg nem szerepelt még túl sok hasonló listán, miután nem az a kimondottan dögös csaj – viszont annyira cuki, hogy mi egyből szerelembe estünk vele. Talán más is volt így vele, aki nézte a Monk – A flúgos nyomozó-t annak idején: ott Howard játszotta Natalie Teegert, egy olyan asszisztenst, amilyet minden lökött fazon szeretne maga mellé.
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, minthogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legcsodálatosabb, legszebb nőit. Hétről hétre bemutatunk egyet, a magyar és külföldi színésznőket viszont nem rangsoroljuk, tehát ez nem sorrend – ez már a 49. rész. A sorozat korábbi cikkeit itt találja.

E heti szépségünk Traylor Howard,

akit a legtöbben valószínűleg Mr. Monk asszisztenseként, Natalie Teegerként ismernek a Monk – A flúgos nyomozó-ból. Talán nem mi vagyunk az egyetlenek, akiket levett a lábáról ezzel a mosollyal:

Forrás: Getty Images/AFP/2006 Getty Images/Matthew Simmons

Howard 2005 és 2009 között játszott a rendhagyó krimisorozatban, az asszisztens szerepében Bitty Schramot váltotta – aki egyébként szintén felbukkanhat még a listánkon.

Érdekesség, hogy éppen a forgatás idején, 2006-ban várta első gyermekét, így abban az időszakban sokszor újságot olvasva, vagy, mondjuk, dobozokkal a hasa előtt láthattuk a szériában.

Itt épp egy vicces táncot jár el a főnökének, ki ne vágyna ilyen asszisztensre?

A színésznőt kétségkívül a Monk-ból ismerik a legtöbben, pedig korábban is több sorozatban szerepelt már hosszabban, benne volt a Boston Common-ban, a Két pasi meg egy csajszi-ban, a Bram and Alice-ben.

Első szerepét 1994-ben a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai egyik epizódjában kapta, erről túrt elő egy videót egy ILove Traylor nevű felhasználó, aki nagy rajongója lehet a színésznőnek:

Később Az elnök emberei-ben is vendégszerepelt, de filmekben is fel-feltűnt, játszott az Én és én meg az Irén-ben, valamint A Maszk 2 – A Maszk fiá-ban is.

A Monk óta sajnos nem láttuk sem a képernyőn, sem a vásznon, legutóbb – 2010-ben – a Simon Says Let's Stop Climate Change! című rövidfilmben közreműködött, de ahhoz is csak a hangját kölcsönözte.

A Monk karakterfotóján Forrás: USA Network

Korábban Cameron Hall és Christian Navarro felesége volt, jelenlegi férje, Jarel Portman már nem a szakmából került ki. Annak idején Dave Grohl, a Foo Fighters énekese is érdeklődött iránta, legalábbis az együttes egyik klipjében őt vitte randizni:

Mutatunk még róla pár képet, hátha ön is szerelmes lesz!

Forrás: AFP/2008 Getty Images/David Livingston
Forrás: Getty Images/AFP/2005 Getty Images/Vince Bucci
Forrás: Getty Images/AFP/2005 Getty Images/Vince Bucci
Forrás: Traylor Howard
Forrás: USA Network
Forrás: USA Network
Forrás: Getty Images/AFP/2006 Getty Images/Matthew Simmons