Elvetélt Hajdú Péter barátnője, órákon múlt az élete

nem használható
Vágólapra másolva!
Hajdú Péter barátnője kisbabát várt, de egyik nap hirtelen rosszul lett, és majdnem tragikus fordulatot vettek az események, miután kiderült, hogy Eszter elvetélt.
Vágólapra másolva!

Hogy a hasi görcsét elnyomja, Eszter rendkívül erős fájdalomcsillapítót vett be, de orvoshoz nem akart menni. Hajdú Péter viszont ezt nem hagyta annyiban, és mint utólag kiderült, a lány ennek köszönheti az életét. Hajdú menyasszony így mesélt a Blikknek:

A fiatal lányt azonnal műteni kellett, de a sok kedvezőtlen tényező miatt először nem is akarták vállalni a beavatkozást. "Azt mondtam, hogy 'de akkor Eszter meghal, muszáj megoperálni'. Még életemben nem féltem ennyire, bele se mertem gondolni a következményekbe" - nyilatkozta Hajdú Péter, aki elárulta, egyikük sem tudta felfogni, hogy mi történik velük.

Forrás: instagram.com/hajdu.peter.official

"25 évesen elfogadni a tényt és szembesülni azzal, hogy méhen kívüli terhességed van és az életed is veszélyben, nem könnyű. Az első kérdésünk természetesen az volt, hogy ha eltávolítják az egyik petevezetékem, lehetek-e még anya. (...)

És amit utána tett értem, amilyen türelemmel és szeretettel ápolt, mintha őt nem érte volna ugyanakkora veszteség" - tette hozzá a menyasszonya.