Száznapos kalandtúrát indít a Discovery Channel

Vágólapra másolva!
Különböző hátterű, mindenre elszánt kalandorok kényelmes életüket maguk mögött hagyva Alaszkába utaznak, hogy valóra váltsák régen dédelgetett álmukat és a semmiből új közösségeket hozzanak létre. A férfiaknak és nőknek a természet viszontagságai mellett egymással is meg kell majd küzdeniük, amint az idővel versenyt futva próbálnak felkészülni az alaszkai télre.
Vágólapra másolva!

A 100 nap a vadonban című műsorban a szereplők arra vállalkoznak, hogy maguk mögött hagyva kényelmes életüket, még az alaszkai tél beköszönte előtt, versenyt futva az idővel és a természettel, együttes erővel és közös munkával felkészüljenek a sarkvidéki télre. A csoport tagjainak nem csak az elemekkel, hanem egymással is meg kell küzdeniük.

Discovery Channel

A hét vállalkozó szellemű fiatal helyzetét az is nehezíti, hogy nem ismerik egymást, és soha nem dolgoztak még együtt. Nem tudják milyen a másik munkamorálja, személyisége és a küldetéshez való hozzáállása. Ám csak akkor teljesülhet közös álmuk, ha egymást támogatva, csapatként tudnak együtt dolgozni - áll a Discovery ismeretőjében.

Discovery Channel

Az öt, teljesen más háttérrel rendelkező kalandor a csoportalapító Jenniferhez és Andrew-hoz csatlakozva próbálják túlélni a jeges küldetést. A sarkvidéki fagy beköszöntéig száz nap áll rendelkezésükre, hogy a természettel versenyt futva közösen felkészüljenek, és elegendő tartalékot halmozzanak fel.

Discovery Channel

A műsor december 13-án este 21:00 órakor indul a Discovery Channelön, a helyszín a Tanana-völgy, Alaszka egyik eldugott szegelete, messze minden várostól.