Bódi Gusztiék már fellépnek

2020.05.21. 09:13

Bódi Gusztiék thaiföldi nyaralásuk után karanténba kerültek, azóta pedig nem voltak fellépéseik, koncertjeik a járvány miatt.

"Rettentően hiányoztak a fellépések, mi Gusztival negyven éve csináljuk a bulikat, és most először fordult elő, hogy ennyi idő kimaradt. Ugyanis mi a karantén előtt már három hónapja Thaiföldön voltunk pihenni, és a korlátozás kezdetére értünk haza. Nem így terveztük. Ha tudtuk volna, biztos nem megyünk ki ennyi időre. Már hatodik hónapja nem láttuk a közönséget, és nincs bevételünk" - mesélte a Borsnak Bódi Margó.

Forrás: Bódi Margó/Instagram

"Valamit nagyon rosszul csináltunk volna Gusztival, ha ennyi évtized alatt nincs akkora tartalékunk, hogy át tudjunk vészelni pár hónapot, úgyhogy nem szeretnénk sajnáltatni magunkat. De ez persze nem azt jelenti, hogy nekünk könnyű. Nincs az a bank, ahová, ha nem visznek pénzt, nem ürül ki! Nagy házunk van, nagy költségeink, úgyhogy jól fog jönni, ha pótolhatjuk a kiesett összeget. Vártuk már nagyon, hogy beinduljon az élet. Pénteken kezdünk, egy hajón lépünk fel, egy zárt körű, nyolcvanfős céges partin" - tette hozzá.

TOVÁBBI CIKKEK