Harminc hónap és óriási akarat kellett hozzá, hogy Fásy Zsüliett teljesen megújuljon.

"Eddig 41 kiló ment le rólam. Ötöt még szeretnék leadni, de ma már nagyon boldog vagyok, ha tükörbe nézek. Csak akkor döbbenek le, amikor egy régi ruhám előkerül: úristen, ez volt jó rám!? Az is furcsa, hogy a belebújós cipőim lötyögnek rajtam, a gyűrűk pedig leesnek az ujjaimról" - árulta el a Blikknek Fásy Ádám lánya.

Nagyon sokat változottForrás: Fásy Zsüliett/Instagram

"Nem éltem meg olyan rosszul, mint amilyen rossz volt a helyzet. Nem voltam depressziós. A gúnyos megjegyzésekhez is hozzászoktam. Csak most érzem, mekkora terhet cipeltem. Tíz óra alvás után is fáradt voltam, a lépcsőket nehezen szedtem, valamint gyakran fájt a lábam. Most akkor is energikus vagyok, ha csak hat órát pihenek" - árulta el.

Fásy Zsüliett néhány éve, a fogyókúra előttForrás: Fásy Zsüliett/Instagram

"Voltak nehéz pillanatok, de nem szenvedtem. Azt kellett megtanulnom, hogy lassan egyek és ne lakjak jól. Ma már ott tartok, hogy nem is kívánom azokat a dolgokat, amelyekből korábban többet is ettem, de főleg ittam. A cukros üdítők és energiaitalok rabja voltam. Ma már inkább vizet iszom, halat, natúr húsokat, gyümölcsöket és zöldségeket eszem, közben persze ügyelek, hogy minden vitamint megkapjon a szervezetem. Ünnepnapokon egy korty alkohol vagy egy kis édesség is belefér. A szilveszteri pezsgő nem esett jól, de az az egy szem szaloncukor, amit karácsonykor megengedtem magamnak, hát, az nagyon fincsi volt" - mondta, és azt is hozzátette, hogy a sütikről és a kenyérről is teljesen leszokott.