Gyilkossággal vádolnak egy tévés színészt, életfogytiglant is kaphat

Ne-Yo CD Release Party 74007463 Vertical CELEBRITY ENTERTAINMENT
NEW YORK - APRIL 30: Actor Isaiah Stokes attends the Ne-Yo Release Party at Marc Echo Showroom on April 30, 2007 in New York City. (Photo by Thos Robinson/Getty Images for Island Def Jam Records ) *** Local Caption *** Isaiah Stokes (Photo by Thos Robinson / Getty Images North America / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Gyilkossággal vádolják Isaiah Stokes amerikai színészt, a rendőrség szerint tizenegy lövéssel végzett egy férfival még februárban.
Vágólapra másolva!

Egy Tyrone Jones nevű, 37 éves férfi meggyilkolásával vádolják Isaiah Stokest, közölte a queensi ügyészség. A színész már július 19-én bíróság elé áll, ha bűnösnek találják, 25 évtől életfogytiglanig tartó börtönbüntetésre számíthat.

A rendőrség biztonsági kamerák felvételei alapján azonosította Stokest, az ügyészség szerint a videókon világosan látszik, ahogy a színész kiszáll a kocsijából, majd tizenegy lövéssel végez a mellette lévő kocsiban ülő Jonesszal. Az indíték egyelőre nem ismert, legalábbis az ügyészség azt nem közölte, hogy milyen kapcsolat volt a két férfi között.

Isaiah Stokes Forrás: Getty Images via AFP/2007 Getty Images/Thos Robinson

Stokest a Csodagyerek című film mellett legalább tíz sorozatban is láthattuk kisebb szerepekben: olyan szériákban tűnt fel egy-két epizódban, mint a Ments meg!, a Különleges ügyosztály, a Gengszterkorzó, a Foglalkozásuk: amerikai, a Louie vagy a Zsaruvér.