Elárulták az Exatlon bajnokai, ki hiányzik nekik leginkább

Kocsis Lilkó, Exatlon
Vágólapra másolva!
Tudom, hogy milyen jó meglátásai és energiái vannak, mai most különösen jól jönne a csapatnak - lelkendezett Lilkó, aki Franciskával szeretne egy telefonos beszélgetést.
Vágólapra másolva!

"Amikor Palik Laci bejelentette ezt a hívást, először úgy értelmeztem, hogy mindenki felhívhat egy-egy számára közeli, egykori csapattársat, és rögtön felszökött a vérnyomásom, és csak Francira és Danira gondoltam. Utána realizáltam, hogy Francival beszélhetünk, ami nagyon meghatott, hiszen régen hallottam már. Tudom, hogy milyen jó meglátásai és energiái vannak, mai most különösen jól jönne a csapatnak" - lelkesedett Kocsis Lilkó az Exatlonban.

Kocsis Lilkó, Exatlon TV2

"Biztos vagyok abban, hogy el fogok érzékenyülni, viszont nem hiszem, hogy ennek negatív hatása lenne. Szerintem hatalmas lendületet tud adni mindenki számára. Az újak is sokat beszéltek Franciról, hiszen a látták a tévében és nagyon sajnálták, hogy nem játszhattak vele. Ha így lett volna, akkor ez csak erősödött volna bennük, de szerintem így is nagy motivációt adhat nekik is ez a hívás" - tette hozzá.

Virág András is hasonóan vélekedett. "Nagyon szeretnénk behúzni ezt a lehetőséget és Francival beszélni. A joker és az Exapontontok is fontosak nekünk, a hívás pedig csak megkoronázná ezeket. Szerintem hatalmas töltést adhat nekünk, én nagyon megszerettem őt. Anno közösen is edzegettünk, jól földhöz is vágott... Ami a szívén, az a száján, és ez hihetetlenül korrekt."