Ötven év után először találkozott az édesanyjával Ambrus Attila

Nehéz gyermekkora volt, mégsem a szüleit hibáztatja Ambrus Attila
Vágólapra másolva!
A Viszkis egész életére rányomta a bélyegét az, hogy az édesanyja másfél éves korában elhagyta.
Vágólapra másolva!

Ambrus Attila meghívta anyját az esküvőjére, azonban mivel a vallási nézeteik különböztek, az asszony végül úgy döntött, nem jelenik meg a menyegzőn. Az anya-fia között tátongó szakadék emiatt még nagyobbra nőtt. A kislánya születése után és most, hogy úton van a második gyereke, átértékelte a történteket, és úgy döntött, mégiscsak szeretné rendezni az anyjával való kapcsolatát.

Forrás: Mtl

"Sok olyan dolog történt az elmúlt ötven évben, amit rendeznem kellett magamban, de mégiscsak az anyám, ő szült engem, és mostanra megbocsátottam neki" – kezdte a Borsnak Attila. "Nyilván neki is van véleménye a viselkedésemmel kapcsolatban. Kétségkívül nagyon sokszor kihúztam nála a gyufát, gyerekként borzalmas dolgokat tettem, akkoriban valószínűleg belém szállt az ördög" - tette hozzá.

Elképesztő, hogy mennyi energiája van, 74 évesen a gyerekkel ugrált a trambulinon.(...) Anna az anyámat úgy hívja, hogy néni. Igazából még meg kell tanulni kezelni a helyzetet. Egyelőre nem hajlandó mamának szólítani, hiszen neki már van egy nagymamája a feleségem anyukája személyében" - mesélte.

"Anyám számomra gyakorlatilag egy idegen ember, nem véletlenül reagált a kislányom úgy, ahogy. Érezte, hogy anyám kívülállóként csöppent a családba, de bízom benne, hogy ez idővel változik" - mondta.