Újabb tévés munkát kapott a Sztárban sztár döntőse

Ember Márk
Vágólapra másolva!
Ember Márknak eddig sűrű beosztással indult az év, a Sztárban sztár után egy újabb műsorban tűnik fel a TV2 képernyőjén.
Vágólapra másolva!

A hét elején – április 11-én – indult a Doktor Balaton című napi sorozat legújabb évada, amelyben Ember Márk is feltűnik. A nagy hírt már közösségi oldalán is megosztotta a rajongókkal, elmondása szerint egyáltalán nem hasonlít a karakterére, ahogy ő írta viccelődve: Bemutatom nektek Dávidot, kedves fiú... néha.

Ezzel a kijelentéssel sokat elárul karakterének jelleméről, akit egyébként nagyon szívesen alakított a nyári forgatások során.

"Nagy szerencse, hogy úgy jött ki a menetrend, hogy a Sztárban Sztár után rögtön elindult a Doktor Balaton. A sorozatot még nyáron forgattuk, így az most nem járt plusz elfoglaltsággal..." – idézi a Bors Ember Márkot, aki boldog, hogy teljesen visszatérhetett a színészethez és koncentrálhat a színházi szerepeire.

"Ismét tudok színész lenni, és ennek örülök. Szerencsére a környezetem nagyon támogató: a szeretteim mindent megtesznek azért, hogy ez az időszak a lehető legkényelmesebb legyen számomra.

Talán húsvét tájékán lesz lehetőségünk a párommal elutazni és kicsit pihenni, azt nagyon várom. Ha van rá lehetőségem, akkor a szabadidőmben szívesen sportolok, bár ezt az utóbbi hetekben elhanyagoltam, ideje volna visszarázódni. A zenét viszont most egy ideig szeretném hanyagolni, ha lehetne, csöndben maradnék" – zárta gondolatait a 29 éves színész.