Új életet kezdett Joshi Bharat

Joshi Bharat
Az indiai műsorvezető évtizedek óta Magyarországon él, ebből 28 évet az Állami Bábszínház kötelékeiben töltött bábművészként. Kezdetben csak kisebb szerepeket kapott, legelső munkájaként - mivel még alig tudott magyarul - csak Süsü farkát mozgathatta. Az idő múlásával már főszerepeket is kapott, a Szabó Attila rendezte Kicsi és Nagy című tízrészes sorozatban például ő játszotta Kicsit.
Vágólapra másolva!
Új életet kezdett Joshi Bharat: a feleségétől elvált, majd Kelemen Beatrixszal is szakítottak, ráadásul régi otthonát, Gödöllőt is elhagyta - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

A Blikk információi szerint az egykori házaspár eladta a hatalmas, medencés ingatlant, amit 110 millióért árultak.

A műsorvezető ráadásul végleg Budapestre költözött.

A Blikk kereste Joshi Bharatot, aki nem akart nyilatkozni, de környezetéből úgy tudják, hogy ugyan szeretne tévézni, egyelőre nincs rá lehetősége.

"Miután szakított a feleségével, a volt kedvesével, Kelemen Beatrixszal Budán kezdték el a közös életüket. Amikor annak a kapcsolatnak vége lett, sokan számítottak arra, hogy visszaköltözik Gödöllőre. Bharat tényleg itt élt több mint harminc évig, ismerték, szerették itt az emberek. De nem tette, úgy tudom, Pestre költözött és a lánya is vele lakik, ő ugyanis szintén a fővárosban dolgozik" – tudták meg egy egykori szomszédjától.

Joshi Bharat Fotó / Polyák Attila

A korábbi hirdetése szerint a családi ház, amelyben Joshi Bharat és volt felesége a közös lányukat felnevelték, egy 180 négyzetméteres, négy és fél szobás, kültéri medencés ingatlan. Az ingatlant 2003-ban teljeskörűen felújították, modernizálták, azóta is folyamatosan karbantartották, fejlesztették. A családi ház közvetlenül egy természetvédelmi terület mellett, egy saroktelken van.