A szomszédok már képtelenek elviselni a drogbotrányba keveredett énekesnőt

mentő,  sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, mentőautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Kitálaltak a szomszédok a botrányos énekesnőről. Sokan azon gondolkodnak, hogy inkább elköltöznek, minthogy továbbra is egy hangos házban kelljen élniük.
Vágólapra másolva!

Október 27-én szállítottak kórházba rendőri kísérettel egy magyar énekesnőt. Erre azért volt szükség, mert a vérében kábítószert és alkoholt is találtak, sőt, úgy tudni, megpróbált végezni is magával. A Borsnak az érintett lakóház többi lakója is egyöntetűen azt mondta, elegük van már a folytonos hangoskodásból.

– Nem egyszer fordult már elő, hogy bulikat csapott. Hatalmas hangzavar és általában hangos zene társul ezekhez a „kis" baráti összejövetelekhez – mondta az egyik szomszéd, aki már azon is gondolkodott, hogy elköltözik az otthonából.

– Fáj a fejünk, fáj a fülünk. Nem tudom, miket csinálnak ott bent, de az biztos, hogy bőven rontja a mi lakásunk értékét, hogy ennyire nem nyugodt az ingatlan - mondta egy másik lakó.

A szomszédok elmondása szerint az énekesnő nem először húzta ki a gyufát.