Amerikában vásárolt, drága ruhákkal dicsekedik Jolly és fiatal barátnője

Szuperák Barbara
Vágólapra másolva!
Jollyt és Szuperák Barbarát a szabadkai piacon fotózták le, és azonnal meg is vádolták őket, hogy ott veszik a márkás ruháikat. 
Vágólapra másolva!

"Nem értem, miért kellene magyarázkodnunk, hogy hol vásárolunk, ahogy azt sem, hogy miért kellene beszámolnunk arról, mit veszünk... Nekünk nem kell bizonygatnunk semmit a külvilágnak, mi nem milliós ruhákban járunk, nem kérkedünk azzal, amink van, mégis valamiért a rosszindulatot kapjuk egy-két embertől...

- kezdte a Ripostnak Jolly, akitől kedvese, Szuperák Barbara vette át a szót.

Forrás: Szuperák Barbara/Instagram

A fiatal lány elmesélte, hogy a szabadkai piacon készült fotónak mi is a valódi története. "Szabadkán azért álltunk meg, mert éppen a kutyánkat vittük kozmetikushoz, de lerobbant az autónk. Ezért kénytelenek voltunk eltölteni ott pár órát. Felajánlottam, hogy nézzünk körül a piacon, ahol egyébként egy bundát vettünk.

A fotó is ott készült egyébként, mikor a bundák előtt álltunk" - fogalmazott Barbi, aki emellett még arra a vádra is reagált, miszerint ő nem engedheti meg magának a márkás ruhák vásárlását.

"Van egy diplomám, és hamarosan a másodikat is megszerzem, mégis azzal vádolnak, hogy nem tudom megvenni magamnak a drágább ruhákat. Holott magamnak vásárolok, és ezen felül szokott Jolly meglepni ajándékokkal" - tette hozzá.