Radics Gigi elárulta, hogyan fogyott majdnem 30 kilót

20 éves a Terror Háza Múzeum, ingyenes ünnepi koncert, Radics Gigi
Vágólapra másolva!
Radics Gigi egy friss interjúban az anyaságról és megváltozott mindennapjairól mesélt, de azt is elárulta, hogy miként nyerte vissza a szülés előtti alakját, hogyan fogyott majdnem 30 kilót.
Vágólapra másolva!

Radics Gigi óriási változáson ment keresztül az utóbbi hónapokban, összesen 28 kilót fogyott – a Borsnak pedig azt is elárulta, hogyan csinálta.

Radics Gigi a színpadon Fotó: Csudai Sándor - Origo

"28 kilótól szabadultam meg, és nagyon büszke vagyok arra, hogy ezt önszántamból, önerőből értem el. Semmiféle segítséget, táplálékkiegészítőt vagy gyógyszert sem használtam, tudatos étkezéssel, rengeteg folyadékkal a gyerek melletti teendőkkel,

Amit most próbálok meg is tartani, hajnalban, csendben edzek egyet, aztán indulhat a nap. Rengeteg energiám van, pedig nem mindig alszik jól Bella, főleg, ha fronthatások vannak. Én is elfáradok természetesen, sokszor éjszaka az első ébredésére érek haza a koncertekről, és akkor nincs alvás egy ideig, de én ezt így szeretem, nekem ez a természetes bioritmus, ő pedig az én életem értelme" – mondta az énekesnő.

"Szeretnék feszesíteni, edzeni többet, az étkezésre pedig továbbra is odafigyelek, egy-egy csalónap azért belefér, nem akarom teljesen kiéheztetni a szervezetemet, mert akkor az immunrendszerem nem bírja. Igyekszem azt az egyensúlyt megtartani, amire tavaly rátaláltam" – tette hozzá a további terveiről.