Meghalt a 130 filmben és sorozatban látott Bo Hopkins

TCM Classic Film Festival - Opening Night Gala Of "Oklahoma!" - Red Carpet GettyImageRank2 USA California Hollywood - California Film Premiere Premiere Red Carpet Event Film Screening Arts Culture and Entertainment Gala Attending Celebrities Screening Bo
HOLLYWOOD, CA - APRIL 10: Actor Bo Hopkins attends TCM Classic Film Festival opening night gala of "Oklahoma!" at TCL Chinese Theatre IMAX on April 10, 2014 in Hollywood, California. David Buchan/Getty Images/AFP (Photo by DAVID BUCHAN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Meghalt Bo Hopkins amerikai színész, aki több mint 130 filmben és sorozatban szerepelt a pályája során.
Vágólapra másolva!

80 évesen meghalt az összesen 131 produkcióban látott Bo Hopkins – jelent meg a honlapján.

A színész 1966-ban tévés vendégszerepekkel kezdte a pályáját, három év múlva pedig már Sam Peckinpah klasszikusában, A vad bandában kapott szerepet.

Bo Hopkins 2014-ben Forrás: Getty Images via AFP/2014 Getty Images/David Buchan

Később olyan híres filmekben is feltűnt, mint az American Graffiti vagy az Éjféli expressz, utolsó munkáját 2020-ban kapta a Vidéki ballada az amerikai álomról című filmben.

Sorozatok közül hosszabban játszott a Doc Elliotban és a Dinasztiában, de olyan szériák egy-két epizódjában is megjelent, mint a Barnaby Jones, a Rockford nyomoz, a Charlie angyalai, A szupercsapat vagy a Gyilkos sorok.