Rajongói a béküléstől féltik Szabó Zsófit

Szabó Zsófi
Vágólapra másolva!
Mint megírtuk, Szabó Zsófi rejtett üzenetet küldhetett Shane Tusupnak, amikor egy fotójához a következő hashtaget biggyesztette: "it's up to you", vagyis "tőled függ". Bár hetekkel ezelőtt felbontották az eljegyzésüket, a közös képeiket máig nem szedték le, emiatt is többen azt sejtik, hogy nyitottak a békülésre.
Vágólapra másolva!

Egyes rajongók szerint még exe nevét is elrejtette a szövegben a műsorvezető, amit óvatos közeledésnek vélnek. Sokan azonnal tanácsokkal halmozták el Zsófit, a legtöbben óva intették attól, hogy kibéküljön a heves vérmérsékletéről ismert amerikai edzővel - írja a Blikk.

Forrás: Szabó Zsófi/Instagram

"Ha meg akarod tartani a gyereked, akkor a pszichopatát hanyagold, mert ez egy kemény indok, hogy elvegyék!", "Félőrült, engedd el, ha jót akarsz magadnak" – záporoztak a tanácsok Szabó Zsófi Instagramján.

A hírek szerint a műsorvezető és Shane Tusup azután szakított, hogy egy heves vita során Szabó Zsófi pánikrohamot kapott, és már a rendőrséget akarta hívni. A műsorvezető végül az édesanyját tárcsázta, akivel állítólag szintén megengedhetetlen hangnemet ütött meg az edző.