Az utóbbi években hatalmas változáson ment keresztül Faragó András. A színész cukorbetegsége miatt kezdett életmódváltásba, de a szívével is baj volt. Topi 25 kiló leadása után elmesélte a Borsnak, hogy van most.

A TV2-n, a Pénzt vagy éveket című műsorban mindenki jól láthatta, mennyire kirobbanó formában van Faragó András, aki cukor- és szívbetegsége után 25 kilót adott le és azóta is tartja a formáját. Elsőre rajongói meg sem ismerték a színészt, aki jobban néz ki, mint valaha és le is tagadhatna jó pár évet. Topi elmesélte a Borsnak, milyen út vezetett a drasztikus fogyáshoz.

Faragó András egykor
Így néz ki a fogyás utántv2

"Sikerült megszabadulnom egy nagyon súlyos mennyiségtől, azóta sokkal jobban érzem magam a bőrömben. A cukorbetegségem miatt el kellett kezdenem egy fogyókúrát, ami nagyon hatásos volt. Négy hónap alatt eljutottam addig, hogy az erőnlétem sokkal jobb, könnyebb elviselni a nyarat, a meleget. Szerencsére ez a diéta egyáltalán nem volt számomra megterhelő, még a hús sem volt tiltva, ami nekem azért nagyon fontos. Nagyjából mint a rozsda, mindent megettem... Jó, ez nem igaz. Például alkoholt kifejezetten tilos fogyasztani, de ez sem esett nehezemre. Szerintem, ha az ember egészségéről van szó, akkor mindenki kibír pár hónapot egy jó sör nélkül. Továbbá azért is szeretem még ezt a diétát, mert teljes mértékben kitisztítja a szervezetet. Szerintem még egy-két alkalommal biztos nekiállok majd egy-egy hónapra. Biztos, ami biztos" - mondta Faragó András.

Forrás: Bors