Rá sem lehet ismerni a magyar színészre, annyit fogyott

Faragó András egykor
Vágólapra másolva!
Az utóbbi években hatalmas változáson ment keresztül Faragó András. A színész cukorbetegsége miatt kezdett életmódváltásba, de a szívével is baj volt. Topi 25 kiló leadása után elmesélte a Borsnak, hogy van most.
Vágólapra másolva!

A TV2-n, a Pénzt vagy éveket című műsorban mindenki jól láthatta, mennyire kirobbanó formában van Faragó András, aki cukor- és szívbetegsége után 25 kilót adott le és azóta is tartja a formáját. Elsőre rajongói meg sem ismerték a színészt, aki jobban néz ki, mint valaha és le is tagadhatna jó pár évet. Topi elmesélte a Borsnak, milyen út vezetett a drasztikus fogyáshoz.

Faragó András egykor
Így néz ki a fogyás után tv2

"Sikerült megszabadulnom egy nagyon súlyos mennyiségtől, azóta sokkal jobban érzem magam a bőrömben. A cukorbetegségem miatt el kellett kezdenem egy fogyókúrát, ami nagyon hatásos volt. Négy hónap alatt eljutottam addig, hogy az erőnlétem sokkal jobb, könnyebb elviselni a nyarat, a meleget. Szerencsére ez a diéta egyáltalán nem volt számomra megterhelő, még a hús sem volt tiltva, ami nekem azért nagyon fontos. Nagyjából mint a rozsda, mindent megettem... Jó, ez nem igaz. Például

Szerintem, ha az ember egészségéről van szó, akkor mindenki kibír pár hónapot egy jó sör nélkül. Továbbá azért is szeretem még ezt a diétát, mert teljes mértékben kitisztítja a szervezetet. Szerintem még egy-két alkalommal biztos nekiállok majd egy-egy hónapra. Biztos, ami biztos" - mondta Faragó András.

Forrás: Bors