Elment egy rajongói találkozóra a sztár, négyen rögtön szexuális zaklatással vádolták

88th Annual Academy Awards - Arrivals GettyImageRank2 People VERTICAL Looking At Camera SMILING USA California Hollywood - California One Person ACTOR ACADEMY AWARDS Television Show Incidental People ARRIVAL PORTRAIT Photography Red Carpet Event Gary Buse
HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 28: Actor Gary Busey attends the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California. Ethan Miller/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Négyen is szexuális zaklatással vádolták Gary Busey-t, miután múlt hétvégén részt vett egy rajongói találkozón.
Vágólapra másolva!

Zaklatás, szexuális kapcsolatra tett kísérlet és kétrendbeli helytelen szexuális érintkezés miatt emeltek vádat Gary Busey ellen a New Jersey állambeli Cherry Hillben, miután a helyi Monster Mania Convention vendége volt az augusztus 13-i hétvégén.

Gary Busey Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller

Egyelőre nem tudni pontosan, hogy mi történt, mivel a helyi rendőrség csak a vádpontokat ismertette, azok tartalmát nem. Mindenesetre a rajongói találkozó szervezői gyorsan cselekedtek, a panaszok után egyből kizárták Busey-t a helyszínről – írja a TMZ.

Busey-t 1979-ben még Oscar-díjra is jelölték, a nyolcvanas, kilencvenes években is még népszerű volt – utána azonban lecsúszott, 2012-re már csődöt jelentett.