Balesete volt Sebestyén Balázsnak

Sebestyén Balázs
Vágólapra másolva!
A rádiós nem először került bajba.
Vágólapra másolva!

"Elmondom, hogy jártam tegnap. Ültem valakivel egy megbeszélésen egy kávézóban. Odajön hozzám egy úriember és azt mondja, látom, Balázs, hogy nem állsz igazán jó helyen, én elmegyek, és parkolj át a helyemre" - kezdte a történetet Sebestyén Balázs.

Forrás: Sebestyén Balázs/Instagram

Elmondta, válaszolhatta volna azt is, hogy köszi, de fél óra múlva úgyis megy tovább, de nem így döntött: "Mondom, ez egy jel, arrébb kell állnom. Oké, kimegyek a kocsihoz, a srác kiáll, int, megköszönöm. Elkezdek feltolatni egy padkára, ami még csak nem is magas, semmilyen kihívás nincs. Erre hallok egy kkkkrrr hangot. Gondoltam, ez az autószerződés se lesz meghosszabbítva... De a tolatóradar nem jelzett semmit, tolattam tovább, megint a hang... Az első műanyag spoiler, hogy is mondjam, lecsuklott" - mesélte, hozzátéve, hogy végül a telefonja töltőkábelével kötötte oda a hűtőrácshoz a leszakadt alkatrészt.

Nem ez az első eset, hogy Balázs kocsijában kár keletkezik. Az elmúlt években előfordult már vele, hogy egy idős hölgy sofőr hátulról belehajtott, de korábban tette már tönkre kavicsfelverődés a szélvédőjét, azelőtt pedig egy dühös sofőr akarta odébb tolni az autóját.