Újra teherbe akar esni Curtis volt felesége

Meszimerisz Krisztina, Curtis exe
Vágólapra másolva!
Meszimerisz Krisztina a Tények Pluszban mesélt új párkapcsolatáról és arról, hogy milyen tervei vannak a jövőre nézve. Már van egy kisfia előző házasságából Curtistől, úgy gondolja, jó lenne Doninak egy kistestvér is. 
Vágólapra másolva!

Meszimerisz Krisztina elmondta, hogy nagyon boldog új párjával, de házasságon még nem gondolkodtak, de ezt ő nem is tartja jelenleg fontosnak.

Mert én azt gondolom, hogy nem egy papír határozza meg azt, hogy mennyire leszünk boldogok. Itt az élő példa, nem sokra mentem vele. Természetesen ha úgy adódna, akkor nagyon szívesen, viszont nem kötöm ehhez a kapcsolatot" - utalt előző házasságára Curtis volt felesége, aki egyébként nagyon jó kapcsolatot ápol a rapperrel.

A házasság nem, viszont a gyerekvállalás gondolata megfogalmazódott már bennük új párjával, akivel lehetséges, hamarosan szülők lehetnek, ugyanis Meszimerisz szeretne mindenképp egy kistestvért a kisfiának és nagyon örülne, ha egy lánya is születne.

Nekem is van testvérem, és tök jó dolog az, ha az embernek van testvére, úgyhogy abszolút nyitott vagyok arra, hogy legyen még egy gyerekem" - mondta a TV2 riporterének Meszimerisz Krisztina.