Állítólag 4800 nővel szexelt a magyar zenész

Botrány! Gyermekpornó után kutattak a KISS énekesének otthonában

Gene Simmons és Shannon Tweed
Vágólapra másolva!
El kellett égetnie a papírképeket, amikor elvett feleségül egy playmate-et. 
Vágólapra másolva!

Gene Simmons magyar származású, izraeli születésű amerikai zenész, basszusgitáros, a Kiss együttes egyik alapító tagja. Édesanyja, Kovács Flóra, Magyarországon született. Édesapja, Witz Ferenc szintén magyar, Simmons pedig beszél magyarul.

Gene Simmons és Shannon Tweed Forrás: AFP/Angela Weiss

A Daily Star cikke szerint Shannon Tweed, az egykori playmate, aki ma lett 66. éves, elfogadta férje nőcsábász múltját, de amikor hozzáment, kikötötte, hogy el kell égetnie a volt nőiről készült polaroid fotókat. Állítólag főleg gruppie-k voltak, rockbandákat kísérő könnyűvérű nők, egyszeri alkalomra, de a zenésznek rengeteg képe volt róluk. Az asszony szerint egy "rituális" máglyát gyújtottak, így semmisítették meg a nők papírképeit.

Shannon Tweed korábban erotikus filmekben szerepelt, Hugh Hefner egyik partnere volt, és több mint egy évig élt a híres-hírhedt Playboy-villában. 28 év kapcsolat után, 2011-ben döntöttek úgy a Kiss zenészével, hogy összeházasodnak. A The Sunnak nyilatkozva Simmons azt mondta, hogy szexfüggő volt - a 4800-as szám hallatán talán ez nem olyan meglepő állítás.