Árpa Attila még csak nem is szingli - cölibátusban él

Árpa Attila
Vágólapra másolva!
Árpa Attila életéből eltűntek a nők, de még a megismerkedés lehetősége is. A Nagy Ő lelke bezárt, azt mondja, még szingli életet sem él. A színész-rendezővel sok minden történt az elmúlt időszakban, ami arra készteti, hogy újra megtalálja magát. Életmódot váltott, a volt feleségének segítségével diétázik, sportol és a filmezésben teljesedik ki.
Vágólapra másolva!

A színész-rendezőnek jól esik a médiacsend, nem keresi a megjelenés lehetőségét. "Nincs magánéletem, egyáltalán nincs. Annyira, hogy még szinglinek sem mondhatom magam. Egyszerűen nincs késztetésem arra, hogy párkapcsolatban éljek" - mondta a Bors megkeresésére.

Árpa Attila Forrás: Árpa Attila/Instagram

– A Nagy Ő után, ahol mint ismeretes, nem sikerült megtalálnom az igazit, voltak próbálkozásaim, de az egész nem tartott tovább pár napnál. Rájöttem, hogy az életem jelenlegi szakaszában ez most semennyire sem fontos. Regisztráltam például a Tinderre, ahol három nap után letiltott a rendszer, mert kamuprofilnak jelölték meg az oldalam. Nem is bánom.

Ha meglátok egy csinos nőt a közösségi médiában, eszemben sincs ráírni, nem akarok ismerkedni.

Nem vonz egy új ember és az ő új szokásai, a rigolyái, a megismerés izgalma. Másképpen töltődöm most. Kimondhatjuk, cölibátusban élek.

Árpa Attila persze nem zárkózott be a szobájába, sőt! Aktívabb életet él, mint az elmúlt években. Ismét teljes gőzzel a filmezéssel foglalkozik színészként, de rendez és forgatókönyveket is ír. A lelki feltöltődés mellett újra rátalált az aktív életre, sportol és odafigyel az étkezésére is. Érdekes módon ez utóbbiban a volt felesége, Tomán Szabina segíti őt.