Fájdalmak és rémálmok gyötrik a TV2 terhes sztárját

Szőcs Renáta
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, első babáját várja Szőcs Renáta. Az énekesnő a TV2 Star Academy című tehetségkutató műsorában lett ismert, hosszabb hallgatás után nemrég tért vissza. Mostanra bármelyik pillanatban érkezhet a baba, ám Szőcs Reni elmondása szerint a visszaszámlálás időszaka már nem könnyű a számára.
Vágólapra másolva!

A Star Academy nyertese nemrég még azt sem tudta elhinni, hogy valaha anya lesz, de rövidesen a kezében tarthatja a babáját. Nem sokkal ezelőtt azt is elárulta, hogy kislányuk lesz, aki az Amélia nevet kapja. Szőcs Reni babája bármikor megszülethet és elmondása szerint a szüléstől nem fél.

Forrás: Szőcs Renáta/Instagram

"Nem félek, de az is lehet, hogy majd amikor elkezdődik, akkor fog kijönni a félelmem. Szerintem már működésbe léptett az anyai ösztönöm.

Ezek a fájdalmak hasonlítanak a menstruációs görcsökhöz, csak sokkal intenzívebbek" – árulta el a Ripostnak a kismama, aki az éjszakákat egyre nehezebben viseli.

De most már bármikor eljöhet a perc, így fel vagyunk készülve az indulásra. Szerencsére a kórház közel van, de autóval akarjuk megtenni az utat. Igyekszünk majd nem kapkodni, lassan biztonságosan akarunk eljutni a szülőszobára. Nem lenne jó balesetet szenvedni a nagy sietségben" –mesélte.