Tovább háborúzik a pénz miatt Suzy és Jolly

suzy jolly
Vágólapra másolva!
Mára egész jó viszonyt alakított ki Suzy és Jolly, de állítólag továbbra sem tudnak megegyezni a vagyon elosztásában.
Vágólapra másolva!

Négy évvel ezelőtt véget ért a magyar mulatós zene párjának kapcsolata, ami 13 éven át tartott. A válás különösen azután keltett nagy érdeklődést sokak körében, hogy Jolly egyszer úgy nyilatkozott, a házasságuk utolsó éveiben a felesége pokollá tette az életét, és mind mentálisan, mind fizikailag kikészült.

Ezt követően komoly vita alakult ki Suzyék között, amelynek jelentős része a közösségi médiában zajlott. Még a zenészek családjai is beszálltak a vitába, mígnem végre úgy látszott, lecsillapodtak a kedélyek.

Suzy és Jolly elváltak, és bár sikerült megegyezniük a kislányuk felügyeletéről is, a vagyonmegosztásról a mai napig nem állapodtak meg.

Közös házukat Jolly el akarta adni, hogy aztán elfelezhessék az árát, ám Suzy nem költözik ki onnan, jelenleg is ott él a kislányukkal.

Suzy egy évvel ezelőtt úgy nyilatkozott, még nem született meg közöttük a teljes vagyonmegosztási megállapodás, de az nem igaz, hogy ő nem mutatott hajlandóságot a dolgok békés rendezésére.

Forrás: Instagram/Jolly Official

Ehhez képest most, egy év elteltével, ugyanúgy áll az ügy. A zenészek közül egyik sem cáfolta, hogy még mindig tart a vita a vagyonmegosztást illetően. Míg Jolly röviden csak annyit mondott, hogy szerinte ez magánügy, Suzy hosszabban válaszolt.

– fogalmazott az énekesnő a Blikk szerint.